Süper Uygulama Mobizen İndir

Süper Uygulama Mobizen İndir

Mobizen uygulaması sayesinde telefonunuz veya tabletinizde oyun oynarken yada farklı işlemler gerçekleştirirken ekran görüntüsünü videoya çekip kayıt edebilir ve bilgisayarınıza görüntüyü rahatlık ile akatarabilirsiniz.

Android uygulamlarında genelde root işlemi yapmadan ekran görüntüsünü video kaydına alamıyordunuz fakat Mobizen Apk uygulaması ile artık rootsuz bir şekilde ekranınızın videosunu çekebilirsiniz.Android 4.0 ve üstü sürümler için geçerli olan bu uygulama sayesinde mobil android oyunların tamamını büyük ekranda oynayabilirsiniz.

Ayrıca dediğinizde programın kurulumunu gerçekleştirip video kalitesini 240p ve 1080p arasında ayarlayabiliyorsunuz. Bu sayede istediğiniz netlik ve büyüklükte ekran videonuzu kayıt altına almış oluyorsunuz. Program oldukça kullanışlı bir arayüze sahip olduğundan dolayı kullanımı basit ve rahattır.

Programın tamamen ücretsiz olduğunu ve  sitemize yükleme işlemleri yapılmadan önce virüs taramasından ve çeşitli testlerden geçirildiğini belirtelim. Bu testler sayesinde uygulamayı içiniz rahat bir şekilde yükleyip kullanabilirsiniz. Ayrıca Mobizen ile ilgili en doğru ve işinize yaracak bilgileri aşağıdaki adresten bulabilirsiniz.

Peki ben mobizen dışında farklı uygulamaları ve programları sitenizde bulabilirmiyim? Gibi soruları duyar gibi olduk ve sizleri özellikle söylemek istediğimiz bir kaç cümle şunlar ;

Sayfamıza yüklenen uygulama, programlar (mobizen apk vb.) virüs testinden geçirilmekte, sizlere daha iyi bilgiler verebilmek için araştırmalar yapılmakta ve gerekirse uygulamalar tek tek denenmektedir.

Ayrıca superuygulama.com sitemizi ziyaret ettiğinizde yayınlamasını veya bilgi verilmesini istediğiniz farklı programlar olursa iletişim bölümünden bize ulaşabilir ve istek, öneti, şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri