Süper Lig’in rekortmeni Konyaspor oldu

Sezonu 51 puanla 8. sırada tamamlayan Konyaspor oynadığı 36 maçın 15’ini beraberlikle tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip bu istatistikte Süper Lig’in zirvesinde yer aldı

Konyaspor geride kalan sezonda ilginç bir istatistiğe imza attı. 51 puanla 8. sırada tamamlayan yeşil-beyazlı ekip oynadığı 36 maçın 15’ini beraberlikle tamamladı. Kalan 21 maçın 9’unu kaybeden Konyaspor 2’si hükmen olmak üzere 12 galibiyet aldı.

Beraberlik istatistiğinde zirvede yer alan Konyaspor 15 beraberliğin 8’ini iç sahada, 7’sini ise deplasmanda aldı.

Yeşil-beyazlı ekip evindeki ilk beraberliği sezonun ikinci haftasında oynadığı Başakşehir karşısında 0-0’lık skorla aldı. Konyaspor daha sonra ise evinde Kasımpaşa ile 1-1, Alanyaspor ve Sivasspor ile 2-2 Giresunspor ile ise golsüz berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip daha sonra Antalyaspor ile 1-1 Kayserispor ile 2-2 son olarak ise Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Deplasmanda son beraberliğini Beşiktaş karşısında 3-3 ile alan Konyaspor ilk deplasman beraberliğini Ankaragücü karşısında aldı. Konyaspor sezonun ilk maçında rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip daha sonra sırasıyla Antalyaspor ile 2-2, Adana Demirspor ile 1-1, Trabzonspor ile 2-2, Karagümrük ile 3-3 Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri