Süper Ligde son 90

Ve Konyaspor bugün oynanacak Galatasaray maçıyla Süper Lige veda ediyor. Türk Telekom Arena stadındaki maç saat 20.00de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Edirneden Özgür Yankaya yönetecek

Konyaspor, Süper lige bugün Galatasaray ile oynayacağı maçla veda ediyor.. Türk Telekom Arena stadındaki maç saat 20.00’de başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, Edirne bölgesi hakemi Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya’nın yardımcılıklarını ise, Muhittin Gürses ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. 4. hakem; Sinan Cem İyihuylu. Tarihinde en kötü ikinci sezonu geçirerek haftalar önce küme düşen ve prestij mücadelesi veren yeşil-beyazlılar, bugün Galatasaray karşısına da puan için çıkacak. Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları önceki gün akşam saatlerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen taktik idmanıyla sürdürüldü. Atatürk stadında yapılan antrenmana kaleci Orkun Usak, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Mehmet Batdal, Konya’dan ayrılan Erdinç Yavuz dışında tüm oyuncular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çift kale maçla devam ederken, açma-germe hareketleriyle sona erdi. Çalışmada tüm futbolcuların neşeli ve istekli oldukları ileri sürüldü.

FUTBOLCULARA BİR AY İZİN

Kartallar, dün de akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde, yine basına kapalı olarak bir çalışma daha yaptılar ve akşamda uçakla İstanbul’a giderek Shereton otelde kampa girdiler.. Bugün yapılacak maçın ardından futbolculara yaklaşık bir ay izin verilecek. Konyaspor’da bugün, sakatlığı nedeniyle İzmir’de ameliyat olan Mehmet Batdal, takımdan gönderilen Erdinç Yavuz ve sarı kart cezalısı Peter forma giyemeyecek. Defansta Kamil Zayetta’nın yerine ise büyük bir olasılıkla Kere görev yapacak. Yeşili-beyazlılar, muhtemelen şu 11 ile mücadele edecekler: Pawelek- Hakan, Perez, Kere, Mehmet Sedef- Gökhan Emreciksin, Adnan, Ertuğrul, Musa, Ali Dereli- Robak.

GALATASARAY İLE 24. MAÇ

Konyaspor, bu yıl kendisi gibi ligde kötü biri sezon geçiren, ancak son haftalarda toparlanan Galatasaray ile 24. maça çıkacak. İki takım arasında daha önce oynanan 23 maçın 2’sini Konyaspor, 18’ini Galatasaray kazanırken, 3 maçta berabere sonuçlandı. Kartallar, 23 maçta Galatasaray filelerini 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 49 gol gördü. Edirne bölgesi hakemi Özgün Yankaya ise, Konyaspor’un bu sezon ikinci maçına çıkacak. Yankaya, daha önce Kartalların Beşiktaş ile iç sahada oynadığı ve 1-1 sonuçlanan maçta düdük çalmıştı.

PEREZ: KALMAK İSTİYORUM

Konyaspor’un İspanyol oyuncusu Alvaro Mejia Perez, son haftalardaki yükselen performanslarını sezonun son maçında Galatasaray'a da karşı sürdürmek ve mücadeleden iyi bir sonuçla ayrılarak Süper Lig'e puan ya da puanlarla veda etmek istediklerini söyledi. Spor Toto Süper Lig'in 34.ve son haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacağımız maç ile ilgili düşüncelerini açıklayan İspanyol Alvaro Mejia Perez, “Zor bir maç olacağının farkındayız. Son haftalarda yükselen bir performans grafiğimiz vardı. Bunu Galatasaray maçında da sürdürmek istiyoruz. Bizim adımıza sezonun son maçı ve bu nedenle alacağımız bir galibiyet veya Galatasaray önünde elde edilecek 1 puanda bizim adımıza iyi bir sezon kapanışı olacaktır” dedi. Sözleşmesinin devam ettiği ve Konyaspor’da kalıp-kalmayacağı sorulan İspanyol oyuncumuz Alvaro Mejia Perez, “Yöneticilerimizle ufakta olsa bir görüşmemiz oldu. Benim kontratım devam ediyor ve hala Konyaspor'un oyuncusuyum. Ama benim düşüncem Konyaspor'dan ayrılma taraftarı olmadığım şeklinde. Burada kalmayı istiyorum. Çünkü ben yeni sezonda takım kadrosunun korunması halinde yeniden Süper Lig'e rahat bir şekilde çıkılacağına inanıyorum. Teklif gelse dahi ayrılmayı istemiyorum” şeklinde görüş belirtti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri