Süper Lig’de Konyaspor şaşkınlığı yaşanıyor

Sezona tarihi bir başlangıç yapan Konyaspor Süper Lig’de büyük şaşkınlık yaşatıyor. Yeşil-beyazlı ekip dört 10 puanlı takımdan birisi olurken haftayı averajla 4. sırada tamamladı. Anadolu Kartalı sezona başlangıç rekorunu da kırmış oldu

Süper Lig’de 4’üncü hafta, oynanan Gaziantep FK - Fraport TAV Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor - GZT Giresunspor karşılaşmaları ile sona erdi. 4. hafta, ev sahibi ekiplerin domine ettiği bir hafta olarak göze çarptı. Oynanan 10 karşılaşmada ev sahibi takımlar 7 galibiyet alırken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Geride kalan haftada deplasmanda kazanmayı başaran tek takım ise Çaykur Rizespor’u mağlup etmeyi başaran Atakaş Hatayspor oldu. Ligin geride kalan 4 haftasında en dikkat çeken takım Konyaspor oldu. Anadolu Kartalı şampiyonluk kovalayan Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın arasında namağlup bir şekilde ve averajla 4. basamakta yer aldı.

KONYASPOR’DAN TARİHİ BAŞLANGIÇ

Ligde 4. hafta sonunda 10 puanla haftayı kapatan 4 takımdan birisi olan İttifak Holding Konyaspor, kulüp tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza attı. Tarihinde 21. kez Süper Lig’de mücadele veren yeşil-beyazlı ekip ilk 4 haftada aldığı 3 galibiyet 1 beraberlik ile haftayı 10 puan ve averaj ile 4. sırada tamamladı. Konyaspor’un bundan önceki 4 haftalık en iyi başlangıcı ise 2018-2019 sezonundaydı. O sezon 2 galibiyet 2 beraberlik alarak 8 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, haftayı 5. sırada kapatmıştı.

PUAN KAYBETMEYEN TAKIM KALMADI

Süper Lig’de 4’üncü haftanın ardından puan kaybı yaşamayan takım kalmadı. Trabzonspor ile Fenerbahçe, Süper Lig’in 4’üncü haftasına 9 puanla girmişti. Fenerbahçe, sahasında Demir Grup Sivasspor ile 1-1; Trabzonspor ise sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak bu sezonki ilk puan kayıplarını yaşadı.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri