Süper Ligde ilk randevu

İ.H. Konyaspor yarın deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Kocaeli Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. İki ekip Süper Ligde ilk kez karşı karşıya gelecek.

İ.H. Konyaspor sezonun 18 hafta maçında yarın deplasmanda İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma rakip takımın sahası bulunmaması nedeniyle Yeni Kocaeli Stadyumunda oynanacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak. Maçı Serkan Tokat yönetecek.Tokat’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Kamil Çetin yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olacak.

İki ekip Süper Ligde ilk kez karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesinde Konyaspor 22 puanla 8 sırada yer alırken rakip ise 21 puanla 9. sırada bulunuyor.

KARTAL’DA STOPER SIKINTISI

Konyaspor'da Uğur Demirok'un ayrılmasıyla Karagümrük maçında stoper sorunu ortaya çıktı. Adil Demirbağ'ın sakat, Abdülkerim Bardakcı'nın ise cezalı olması nedeniyle stoper hattında sadece Ahmet Çalık kaldı. Takımla çalışmalara başlayan Marin Anicic ise uzun süredir takımdan ayrı olduğu için maç eksiği bulunuyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın savunmada Ahmet Çalık’ın yanında kimi oynatacağı merak konusu oldu. Stoper mekii için Marko Jevtovic'in adı geçiyor.

BYTYQİ KADRODA OLACAK

Konyaspor, anlaşma sağladığı ve bazı prosedürler sebebiyle transferinin uzadığı Zymer Bytyqi'nin lisansını çıkardı Takımla çalışmalara başlayan Bytyqi şans verilmesi halinde Karagümrük maçında forma giyebilecek. Kosovalı oyuncunun, Kocaeli kafilesinde olması bekleniyor.

KONYASPOR’UN HEDEFİ 3PUAN

Galatasaray karşısında aldığı 4-3’lük galibiyet ile büyük bir moral bulan Konyaspor Fatih Karagümrük deplasmanına da galibiyet hedefi ile gitti. Sezon başından buyana sakat ve eksik oyuncular nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı ekip Karagümrük maçı ile birlikte kalan maçlarını da kazanmak istiyor. Konyaspor devre arasına alabileceği en yüksek puan ile girerek ikinci yarıya daha umutlu bakmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri