Süper Lig’de derbi: Beşiktaş-Galatasaray

Turkcell süperi ligde 2010 yılının ilk derbi maçı bugün, zirvenin iki iddialı takımı Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak. İnönü stadındaki maça saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Maçta, İstanbul bölgesinden Fır

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki son 10 lig  maçında, galibiyet sayısında Galatasaray'ın 4 farkla üstünlüğü bulunuyor. Galatasaray, son 10 lig maçından 7'sinde ezeli rakibini yenerken, Beşiktaş  bu süre içinde 3 kez galip geldi.. Ezeli rakiplerin son 10 lig maçından hiçbiri  berabere sonuçlanmadı.  İki takım ligde en son 19 Eylül 2004 tarihinde BJK İnönü Stadı'ndaki maçta  berabere 0-0 berabere kalmıştı. 6'sı Ali Sami Yen, 4'ü de BJK İnönü Stadı'nda olmak üzere geride kalan son  10 lig maçında Galatasaray'ın toplam 18 golüne, Beşiktaş 11 golle yanıt verdi.

Süper ligde bugün ayrıca 3 maça daha yapılacak. Programa göre, saat 14.00’de: Diyarbakırspor-Denizlispor, Ankaragücü-Antalyaspor ve Kasımpaşa-Gaziantepspor karşı karşıya gelecek. Süper ligde 22. hafta perdesi Pazartesi günü Fenerbahçe ile Bursaspor arasında yapılacak maçla kapanacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV’dene naklen yayınlanacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri