Süper Lig’de 3. randevu olacak  

Giresunspor, Süper Lig'in 5. haftasında Konyaspor'u konuk edecek.

Giresunspor, Süper Lig'in 5. haftasında Konyaspor'u konuk edecek.

İki takım daha önce 12 kez alt liglerde, 2 kez Ziraat Türkiye Kupası ve 2 kez de Süper Lig arenasında rakip oldu. İki takım arasında geride kalan 16 resmi müsabakada Konyaspor 9 Giresunspor ise 4 maçtan galibiyetle ayrıldı 3 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.

Konyaspor ile Giresunspor, Süper Lig’de 3, resmi maçlarda ise 17. kez karşı karşıya gelecek. Söz konusu müsabakalarda Konyaspor 9, Giresunspor ise 4 maçtan galibiyetle ayrıldı. 3 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. 44 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon Süper Lig’de mücadele veren Karadeniz ekibi ile Konyaspor arasında sezonun ilk yarısında Giresun’da oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmamış, Konya’daki randevuyu ise ev sahibi ekip 1-0 kazanmıştı.

Konyaspor, zorlu rakibi karşısında ilginç bir istatistik yakaladı. Anadolu Kartalı söz konusu rakibi ile oynadığı son 3 maçı kaybetmezken (1 G-2 B), bu maçların hiçbirinde ağlarında gol görmedi. 

Konyaspor, Hakan Keleş idaresindeki Giresunspor ile geçen sezon oynadığı ilk maçtan 0-0 beraberlikle ayrılırken, ikinci maçtan ise 1- 0'lık skorla galip ayrıldı. Renktaşıyla 2014-2015 sezonunda bu kez Türkiye Kupası'nda karşılaşan Konyaspor, ilk maçı 2-1 kaybetmiş ancak rövanş mücadelesinde ise 2-0 kazanmasını bilmişti. 

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri