Süper Lig’de 21. randevu

İttifak Holding Konyaspor ile Antalyaspor, Süper Lig'de 21. kez karşılaşacak

Süper Lig’de 21. randevu

İttifak Holding Konyaspor ile Antalyaspor, Süper Lig'de 21. kez karşılaşacak

Yeşil-beyazlı ekip, rakibi ile lig tarihinde şu ana kadar oynadığı 20 maçta 6 galibiyet 11 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Konyaspor, 2006-2007 sezonunda başlayan Süper Lig rekabetinde rakibine son olarak Mayıs 2016'da mağlup oldu. Anadolu Kartalı evinde rakibine hiç mağlup olmadı Geçen sezon Konya'da oynanan karşılaşma 0-0 berabere biterken, Antalya'daki mücadele de golsüz beraberlikle sona ermişti.

KONYASPOR EVİNDE KAYBETMİYOR

Konyaspor sahadaki performansıyla da dikkatleri çekiyor. Yeşil-beyazlı takım iç sahada 14 maçlık yenilmezlik serisi yakalarken, Süper Lig'de devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisinin sahibi oldu. Yeşil-beyazlı takım evindeki son 14 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik aldı.

Konyaspor, ligde Konya Büyükşehir Stadı'nda son yenilgisini 2020-2021 sezonunun 29. haftasındaki Fenerbahçe mücadelesinde yaşadı. 8 Mart 2021'de oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlılar 3-0 kaybetti. Konyaspor o tarihten itibaren evinde çıktığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

ANTALYASPOR’UN DEPLASMAN KARNESİ KÖTÜ

Konyaspor’un rakibi Antalyaspor bu sezon deplasmanda kötü bir performans ortaya koyuyor. Akdeniz ekibi deplasmanda oynadığı 7 maçın sadece bir tanesini kazandı. Antalyaspor diğer 6 maçın 2’sinde berabere kalırken 4 karşılaşmadan puansız ayrıldı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri