Süper lig hayal değil

ASKF Yönetimi, yazılı bir açıklama yaparak, şehrin dinamiklerinin yeşil-beyazlı takımın başarılı olması ve hedefine ulaşması için Konyaspor yönetiminin çağrılarına cevap vermesinin altını çizdi

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu, yazılı bir açıklama yaparak, ligin kalan haftalarında şehrin her kesiminin Konyaspor’a ve yönetimine destek vermesini isteyerek, bundan sonraki sürecin iyi değerlendirilme gerekliliğinin altını çizdi. ASKF Yönetiminin açıklaması şöyle: “Şehrimizin en önemli marka değerlerinden birisi ve uğraşı alanımızda sportif değerlerin birincisi Konyaspor’umuzun süper lig mücadelesi ve umudu devam etmekte olup, bir yıl gibi kısa bir aradan sonra tekrar süper lige yükselebilmesi Konya ASKF olarak en büyük beklentimizdir.

Tüm Konya’nın ve bizim beklentilerimizin gerçekleşebilmesi adına sezon başında zorlu bir süreçte görev alan Konyaspor yönetim kurulu kentimiz adına önemli bir görevi üstlenmiştir. Başlangıçtan bu yana yaşanan idari ve teknik sıkıntılara rağmen gelinen noktada süper lig umudumuzun Play- Off yoluyla da olsa sürüyor olması önemli bir sonuçtur. Gelinen noktada geçmişten dersler alarak Konyaspor’umuzu bekleyen önümüzdeki sürecin gerek Konya olarak gerekse yönetimsel anlamda iyi planlanması ve uygulamada hatalı sonuçlar doğuracak adımlar atılmasına neden olacak davranışlardan kaçınılması gerekmektedir.
Şehrin tüm dinamikleri yönetim kurulunun her fırsatta yaptığı çağrıya bu haftadan itibaren de olsa uyarak Konyaspor’umuzun süper lig hedefi doğrultusunda birleşmeli ve maddi ya da manevi anlamda üstüne düşeni yapmalıdır. Bu çağrılarla geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de başarı hedeflenmeli ama hem başarı hem başarısızlık tüm kesimlerle paylaşılabilinecek değerler olarak hatırlanmalıdır. Yaşanabilecek sıkıntılar ise klasik söylemlerle geçiştirilmeyip geçmişten dersler çıkartılarak kentin sosyal, toplumsal ve sportif değerlerinden dün olduğu gibi bugün ve yarında maksimum faydalanabilme konusunda özen gösterilmelidir. Şehrimiz sporu açısından çok büyük öneme sahip önümüzdeki sürecin iyi değerlendirilmesi adına bir görev bilinci ile hareket ederek ortaya koyduğumuz düşüncelerimizi kamuoyu ile paylaşır saygılar sunarız.” 
ADANASPOR HAZIRLIĞI SÜRÜYOR
Konyaspor’da gözler, Cumartesi günü iç sahada Adanaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor.. Ligde play-off mücadelesi veren iki takım arasındaki maç, Cumartesi günü saat 14.30’da başlayacak ve D-Smart’tan naklen yayınlanacak. Kartallar, Adanaspor maçının ilk çalışmasını Pazartesi akşamı, Tatlıcak tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yaptılar. Antrenmana sakatlığı bulunan takım kaptanı Tayfun Türkmen ve izinli olan Serhat Akyüz katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda Boluspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular koşu çalışmasının ardından kısa süreli 5'e 2 oynayıp açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular top tekniğine dayalı pas çalışması ve şut çalışmasının ardından yapılan açma-germe hareketleriyle antrenmanı sona erdirdi. Antrenmanda Eser Yağmur takımdan ayrı olarak çalıştı. Konyaspor’da, Adanaspor maçının hazırlıkları dün de saat 11.00 ve 18.00’de yapılan çift antrenmanla sürdürüldü. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri