Süper Kupa ve Avrupa tarihi belli oldu

Türkiye Kupası Şampiyonu Atiker Konyaspor’un yeni sezon öncesinde Lig Şampiyonu Beşiktaş ile oynayacağı Süper Kupa maçının tarihi belli oldu.

TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde : “55. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan ve bu kupayı ilk kez müzesine götüren Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile 6 Ağustos 2017 Pazar günü oynanacak Turkcell Süper Kupa müsabakasında karşılaşacak. Müsabakanın oynanacağı yer daha sonra açıklanacak.

AVRUPA KURALARI 25 AĞUSTOSTA ÇEKİLECEK  

2017-18 UEFA Avrupa Ligi, UEFA tarafından düzenlenen Avrupa'nın en büyük ikinci futbol organizasyonunun 47. Sezonu olacak. Atiker Konyaspor bu organizasyona tarihinde 2. Kez katılacak. Atiker Konyaspor, önümüzdeki sezon yine UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara doğrudan katılan Atiker Konyaspor’un gruptaki kura çekimi ve ilk maçın tarihi belli oldu. Yeşil-beyazlı ekip, 25 Ağustos Cuma günü yapılacak kura çekimine 4.torbadan katılacak. Atiker Konyaspor gruptaki ilk maçını ise 14 Eylül Perşembe günü oynayacak. Final maçı, 16 Mayıs 2018 tarihinde Fransa'nın Lyon şehrindeki Park Olympique Lyonnais stadyumunda oynanacak.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri