Süper Kupa Final biletleri Konya’da satılacak

Turkcell Süper Kupa final maçının biletleri Konya’daki satış noktalarında gerçekleştirilecek

Atiker Konyaspor ile Beşiktaş arasında 6 Ağustos Pazar günü saat 20:45’te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Turkcell Süper Kupa final maçının biletleri Konyaspor kulübünün isteği üzerine Konya’daki satış noktalarında gerçekleştirilecek. Bilet satışlarında Konyaspor passolig zorunluluğu aranacak.

Kulüpten yapılan açıklama ise şu şekilde:

Atiker Konyaspor’umuz 6 Ağustos Pazar Günü 55. Türkiye Kupası Şampiyonu sıfatıyla Süper Kupa Finalinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Final maçının biletleriyle ilgili olarak Türkiye Futbol federasyonu yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde, biletlerin Konya’da TFF tarafından satışının gerçekleştirilmesine karar verilmiştir. Süper Kupa Final maçında bize ayrılan tribünlerin tamamının yeşil beyaz renklere sevdalı taraftarlarımızca satın alınması için Konyaspor passolig kartı zorunluluğu getirilmiştir. Satılamayan bilet kalması halinde yine kulübümüzün talebi üzerine, maçtan bir gün önce ve maç günü Samsun Eski 19 Mayıs Stadyumu gişelerinde Samsunsporlu futbolseverlerin de bu önemli karşılaşmayı izleyebilmeleri için TFF tarafından satış gerçekleştirilecektir. Bilet satışları 27 Temmuz Perşembe Günü saat 11:00’de başlayacaktır.

 

TURKCELL SÜPER KUPA FİNALİ BİLETLERİ SATIŞ NOKTALARI

 

– Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Gişeleri

– Kule Site ve Kent Plaza Konya Store Mağazaları

– Samsunlu sporseverlerin de şehirlerinde oynanacak bu önemli karşılaşmayı izleyebilmeleri için, Atiker Konyaspor’umuzun talebiyle TFF, biletlerin kalması halinde, maç günü ve bir gün önce (5-6 Ağustos 2017) Samsun ESKİ 19 Mayıs Stadyumu Gişelerinden satış gerçekleştirecektir.

 

Konya’da Perşembe Günü saat 11:00’de belirtilen noktalarda satışa çıkacak olan biletler için Konyaspor passolig kartı zorunluluğu bulunmaktadır. Samsun’da maç günü ve bir gün önce satılacak biletler de ise Samsunspor ve Konyaspor passolig kartları geçerli olacaktır. Atiker Konyaspor’umuza ayrılan Doğu ve Güney Kale arkası tribün biletlerinin satışı internetten yapılmayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri