Süper Grupta sezon tamamlandı

Amatör Küme Süper Grupta 2014-2015 sezonu tamamlandı. Ereğlispor grupta şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükseldi.

Amatör Küme Süper Grupta 2014-2015 sezonu tamamlandı. Ereğlispor grupta şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükseldi. Karapınar Belediyespor ise grubu 2. sırada tamamlayarak Play-Out maçı oynama hakkı kazandı. Yeşil-siyahlı ekip Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Akşehir yada Sarayönü Belediyespor ekiplerinden birisi ile Play-Out maçı oynayacak. Karapınar Belediyespor bu maçı kazandığı takdirde geçtiğimiz sezon veda ettiği Bölgesel Amatör Lige tekrar yükselecek.

3 TAKIM KÜME DÜŞTÜ

Amatör Küme Süper Grupta 3 takım lige veda etti.  Kadınhanı Belediyespor, Bozkır Gençlerbirliği, Yeni Emirgazi Belediyespor 1. Amatör Kümeye düşen 3 ekip oldu.

EKİCİ; BİZ DÜŞÜRDÜK BİZ ÇIKARTACAĞIZ

Kadınhanı Belediyespor Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ekici düştükleri için üzgün olduklarını yönetim olarak takımı tekrar  Süper Gruba taşıyacaklarını söyledi. Ekici,“Süper Amatör Ligi 10.sırada tamamlayarak bir alt gurup olan 1.Amatör kümeye düşmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Bir çok şansızlıklar, Hakem hataları ve bizim hatalarımızla bu yıl başarısız bir sezon geçirdik.  Bir sezon boyu şerefimizle oynadık şerefimizle mücadele ettik ve şerefimizle bir alt kümeye düştük.  Kadınhanı Belediye spor kulübü olarak başkanımızdan, futbolcu ve teknik heyetler birlikte,  malzemecimize kadar bu başarısızlıktan bizler sorumluyuz. Bizler düşürdük bizler çıkaracağız.

Ekici, Bir sezon boyu her maçımızda yanımızda olan maddi manevi destek veren başta belediye başkanımız Mehmet Nuri Ödük’e, yine birçok maçımızda yanımızda olan malzemesiyle, formalarıyla, yemek sponsorlarıyla destek olan Kadınhanı Dernek Başkanımız Selim Dağ ve tüm Kadınhanı ilçemizdeki mülki amirlerine, taraftarlarımıza camiamıza desteklerinden dolayı Kadınhanı Belediye Spor Kulübü olarak teşekkür ederiz. Ayrıca Bir sezon boyu emek veren Süper Amatör ligini şampiyon olarak tamamlayan Ereğlispor’u da tebrik eder Bölgesel Amatör Ligde başarılar dileriz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri