Süper Grup’ta Muhasebe şampiyon

Futbol Amatör Küme Süper Grupta dün Cumhuriyet sahasında oynanan maçta Ereğlisporu 2-0 yenmeyi başaran Muhasebe Gençlerspor, sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluk ipini göğüsledi.
 Maç öncesi sahanın etrafını mavi-beyaz balonlarla donatan Muhasebe Gençlerspor’un maçına ilgi de çok büyüktü. Maçı Oda Başkanı Ahmet İçyer de izlerken, müsabakaya hızlı başlayan konuk Ereğlispor oldu. Daha sonra toparlanan ev sahibi ekip, üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. Ancak, ilk yarı boyunca her iki takım yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince, devre golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarı santra vuruşuyla birlikte Ereğlispor kalesine yüklenen Muhasebe Gençlerspor, aradığı gole sağ taraftan yapılan ortaya 48. dakikada Muzaffer’in nefis kafa vuruşuyla kavuştu ve 1-0 öne geçti. Gol sonrası Ereğlispor kontrataklarla beraberlik ararken, 72. dakikada yine sağ taraftan Hasan’ın yaptığı ortada bomboş vaziyette topu ağlara gönderen Muzaffer, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve durum 2-0 oldu. Santra vuruşu yapılırken Ereğlispor’dan Cesur’un attığı kafaya, Muhasebe Gençlersporlu Hüseyin tekmeyle karşılık verince iki oyuncu da hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Muhasebe Gençlerspor mücadeleden 2–0 galip ayrılarak, şampiyonluk ipini sezonun bitimine bir hafta kala göğüsledi.

Sultanlar, Beşiktaş
karşısında tutunamadı:3-2

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Ereğli Belediyespor, sahasında Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu.Ereğli Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maça iki ekipte iyi başladı karşılıklı alınan sayılarla set 29-27’ye kadar uzadı. Bu skoru alan Beşiktaş setlerde 1-0 üstünlüğü yakaladı. İkinci sette ev sahibi ekip toparlandı ve 25-19’luk skorla beraberliği sağladı. Karşılaşmanın 3. setinde de iyi oynayan Ereğli Belediyespor bu bölümü 25-22 önde tamamladı. Skoru 2-1’e getiren Ereğli ekibi bu üstünlüğünü koruyamadı ve 4. seti 25-22 kaybetti. Maçın tai-break setinde ise konuk Beşiktaş daha iyi oyun sergileyerek seti 15-12 maçı ise 3-2 kazandı.  

SALON: Ereğli Atatürk
HAKEMLER: Bayram Dikmentepe xx, Akif Kabak xx
EREĞLİ BELEDİYESPOR: Özge Kırdar xx, Malika xx, Thinkaow xx, Özge Sultan Pala xx, Wilavan xx, Hülya xx (Serpil xx, Betül xx, Sevil xx)
BEŞİKTAŞ: Natalia xx, Angela xx, Nuray xx, İpek xx, Correia xx, Hughes xx (Delic xx, Melis xx, Cansu xx)
SETLER: (27-29), (25-19), (25-22), (22-25), (12-15)
SÜRE: 127 dakika (28, 23, 40, 23, 13)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri