Süper Grup’ta beraberlik haftası

Amatör 1. Küme Futbol Ligi Süper Grup’ta 19. hafta maçları geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Toplam 18 golün atıldığı ve 6 karşılaşmanın oynandığı hafta adeta bir beraberlik haftası oldu.

Sadece Ereğlispor ve Sanayispor’un 3 puan aldığı haftada tam 4 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Haftaya lider giren Sarayönü Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiği Muhasebe Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. İki kırmızı kartın çıktığı olaylı maçta puanını 44’e çıkartan Sarayönü Belediyespor, yakın takipçilerinin kaybettiği puanlarla zirvedeki yerini bir puan farkla korudu.
Sarayönü Belediyespor’u yakından takip eden Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise evinde Telekomspor’u ağırladı Ligi’ni orta sıraları için mücadele eden Telekom karşısında 1-1 berabere kalan Çatalhüyük, lider olma şansını kaybettiği iki puanla elinin tersi ile iti. Çatalhüyük Çumra, lider Sarayönü’yü 43 puanla takip ediyor. Ligin zirvesi içen mücadele eden bir başka takım Medaş Tek Meramspor’da yakaladığı şansı iyi kullanamadı. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Selçuklu Belediyespor ile karşı karşıya gelen Medaş, 2-2 berabere kalarak 39 puanda kaldı ve zirve tırmanışını gerçekleştiremedi.
Ligde kalma mücadelesi veren takımlar ise kan kaybetmeye devam etti. 15 puanla 10. sırada bulunan Bozkır Gençlerbirliği Ereğlispor’a deplasmanda mağlup olarak Karıpınar’ın puan kaybettiği haftada arayı açma fırsatını iyi değerlendiremedi. Beyşehir Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Karapınar Belediyespor ise aldığı 2-2’lik beraberlikle kendisi için çok önemli bir iki puanı kaybetmiş oldu. Karapınar 13 puanda kaldı ve son haftalar yaklaşırken 11. sırada yer alarak ateş hattından uzaklaşamadı. 
Ligin 19. haftasında alınan sonuçlar ve 20. haftasında oynanacak olan maçların programı ise şöyle: Medaş Tek Meramspor 2-2 Selçuklu Belediyespor Ereğlispor 2-1 Bozkır Gençlerbirliğispor Sarayönü Belediyespor 1-1 Muhasebe Gençlerspor Tuzlukçu Belediyespor 0-3 Sanayispor Ç. Çumra Belediyespor  1-1 Telekomspor Beyşehir Belediyespor 2-2 Karapınar Belediyespor 20.hafta maçları: Medaş Tek Meramspor-Ç. Çumra Belediyespor Telekomspor-Sarayönü Belediyespor Selçuklu Belediyespor-Beyşehir Belediyespor Muhasebe Gençlerspor-Tuzlukçu Belediyespor Sanayispor –Ereğlispor Bozkır Gençlerbirliğispor-Karapınar Belediyespor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri