Süper Grup'ta 2.yarı başlıyor

Amatör Küme Süper Grup'ta ikinci yarı heyecanı bugün başlıyor. İlk yarıyı lider tamamlayan Beyşehir Belediyespor, şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan maçta Karapınar Belediyespor'u konuk edecek

Amatör Küme Süper Grup'ta 2. yarı heyecanı bugün oynanacak 5 karşılaşma ile start alacak. İlk yarıda oynanan 11 haftanın ardından devre arasına 27 puanla lider giren Beyşehir Belediyespor, bugün şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan bir maça çıkacak. Beyşehir, 22 puanla kendisini 2. sıradan takip eden Karapınar Belediyespor'u konuk edecek. Her iki tarafında üç puan hesapları yaptığı zorlu haftada Beyşehir kazandığı takdirde adeta zirvede Yalnız kacak. Karapınar'ın ise 3 puanı hanesine yazdırması halinde liderlik yarışı 2. yarıda yeni bir boyut kazanmış olacak.

17 puanla 3. sırada bulunan Muhasebe Gençler ise 4 puanla ligin dibine demir atan Derespor ile karşı karşıya gelecek. Büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne olması beklenen 2. yarıda ilk haftanın programı ise şöyle: 14:00 Derespor-Muhasebe Gençler Süper Küme Cumhuriyet Sahası, 13:00 Akşehir Endüstrispor-Selçukspor Süper Küme Akşehir, 13:00 Beyşehir Belediyespor-Karapınar Belediyespor Süper Küme Beyşehir, 13:00 Ereğlispor İhsaniye-Gençlerbirliği Süper Küme Ereğli, 13:00 Kadınhanı Belediyespor-Anadolu Ereğlispor Süper Küme Kadınhanı.

Ayrıca bugün 1. Küme A Grubu'nda 14. ve son haftada tek maç oynanacak. Son hafta maçında  Konya Monivaspor ile Akşehir Belediye Kültürspor, Şehit Muharrem Samur Sahası'nda saat 12.00'de karşı karşıya gelecek. Akşehir Belediye Kültürspor, son haftaya girilirken 28 puanla şampiyonluğunu garantilemişti. U 19 Ligi 1. Küme A Grubu maçında ise Konya 1907 Spor ile Kuluspor, Şehit Süleyman Ballan Sahası'nda saat 14.00'de üç puan mücadelesine çıkacak. Öte yandan  Akademi Ligi'nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor U 18 Takımı bugün Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Cumhuriyet Sahası'nda oynanacak olan maç saat 12.00'de başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri