Süper Grupta 2. devre başladı

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 2011-2012 sezonunun 2. devresi geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile başladı
Futbol Amatör Küme Süper Grupta 2011-2012 sezonunun 2. devresi geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile başladı. Saha şartları nedeniyle ertelenen Stadspor-Muhasebe Gençlerspor maçı dışında grupta 4 karşılaşma oynandı. Bol gollü geçen maçlarda fileler 23 kez havalandı. Maliyespor’un bay geçtiği haftada lider Çatalhöyük Çumra Belediyespor sahasında Kadınhanı Belediyespor’u ağırladı. Kırmızı-yeşilli ekip rakibini 4-2 yenerek puanını 24 yaptı ve liderlik keyfini devam ettirdi.
Kadınhanı Belediyespor ise 17 puanda kalarak maç eksiği ile haftayı 4. basamakta tamamladı. Zirvenin en yakın takipçisi Karapınar Belediyespor ise sahasında küme düşme potasında olan Cihanbeyli Belediyespor’u farklı bir skorla geçerek iddiasını sürdürdü. Yeşil-siyahlı ekip rakibine tam 7 gol attı. Cihanbeyli ekibi ise bu gollere tek golle cevap verdi. Karapınar Belediyespor bu galibiyetle 22 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Cihanbeyli Belediyespor ise 7 puanda ve 10. sırada kaldı. Bir başka gollü maçta ise Ereğlispor sahasında Bozkır Gençlerbirliği’ni 8-0’la geçti. Bu galibiyetle puanını 19 yapan Ereğlispor maç fazlası ile Kadınhanı Belediyespor’un üzerinde 3. sırada haftayı tamamladı.
Statspor-Muhasebe Gençler maçı ise saha şartları nedeniyle oynanamadı. 12. haftanın son maçı Kuluspor-Selçukspor arasında oynandı. Müsabakayı ev sahibi ekip 1-0 kazandı ve 14 puanla 7 sırada yer aldı. Selçukspor ise 10 puanla 8. sırada haftayı tamamladı. Grupta oynanacak 13. haftanın maç programı ise şu şekilde: Cihanbeyli Belediye-Muhasebe Gençler, Maliyespor-Kuluspor, Selçukspor-Ç.Çumra Belediye, Kadınhanı Belediye-Ereğlispor, Bozkır G.B.-Karapınar Belediye, Stadspor Bay
İHSANİYE SÜPER’E YAKIN
Futbol 1. Amatör Küme A Grubuna dahil oynanan maçta İhsaniye Gençlerbirliği liderlik yolundaki takipçisi Akşehir Endüstrispor ile 0-0 berabere kaldı. İhsaniye ekibi en yakın takipçisi Akşehir Endüstrispor’u yenerek Süper Gruba merhaba demek istiyordu. Ancak karşılaşma golsüz berabere tamamlanınca şampiyonluk son iki maça kaldı. Liderlik koltuğunu koruyan siyah-beyazlı ekip ile Akşehir Endüstrispor arasındaki 5 puanlık fark devam etti. Ancak Akşehir ekibinin 1 maç eksiği bulunuyor. A grubunda liderlik yarışı bu şekilde devam ederken B grubunda Derespor Süper Gruba adını yazdırmış 2. sırada ligi tamamlayan Seydişehir Gücü ise play-off oynama hakkını elde etmişti. A Grubunda İhsaniye Gençlerbirliği- Akşehir Endsütrispor maçının dışında karşılaşma oynanmadı. Müsabakalar saha şartlarından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri