Süper Gençler’de zirve Tümosan’ın

Birinci Amatör Küme U 19 Liginde 3. hafta oynanan karşılaşmalar ile geride kaldı. Süper Grupta 3’te 3 yapan Tümosanspor zirveye sık sıkıya sarıldı.
 Mavi-beyazlı ekip hafta sonu deplasmanda oynadığı maçta Beyşehir Belediyespor’u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Beyşehir Belediyespor ise 3. hafta sonunda puanla tanışmadı ve grubun 8. sırasında kaldı. Zirvenin takipçisi Telekomspor ise Selçuklu Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak ilk puan kaybını yaşadı ve zirvenin 2 puan gerisine düştü. Selçuklu Belediyespor ise puanını 4 yaparak 5. sırada yer aldı. Haftayı 3. basamakta tamamlayan Yolspor Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Turuncu siyahlı ekip puanını 4 yaparken Demirspor ise 2. maçında 2. beraberliğini almış oldu ve haftayı 7. sırada tamamladı. Haftayı bay geçen Konya Gençlerbirliği ise 4 puanla 4. sırada yer aldı.  Ereğlispor ligden çekilen Sarayönü Belediyespor karşısında hükmen galibi sayılarak hanesine ilk 3 puanı yazdırdı.
1907 2’DE 2 YAPTI
Birinci Amatör Küme U 19 Ligi A grubunda zirve 2’de 2 yapan 1907’ye ait. Sarı-lacivertli ekip ikinci maçında Havzanspor’u 3-1’le geçerek puanını 6 yaptı. Havzanspor ise 3 maçta aldığı tek galibiyetle ligin 6. basamağında yer aldı. Grupta ikinci sırada yer alan Çatalhöyük Çumra Belediyespor Karapınar Esnafspor’u 6-0 ile geçerek puanını 4 yaptı ve grup ikinciliğine yükseldi. Haftayı bay geçen Karapınar Belediyespor ise averajla Çumra’nın altında yer aldı.  Yeni Emirgazispor ise Sanayispor’u 4-1’le geçerek ilk puanlarını aldı. Sanayispor ise henüz puanla tanışamadı ve ligin dibine demir attı.
ILGIN KADINHANI’NA TAKILDI
B grubunun zirvesinde yer alan Ilgınspor sahasında Kadınhanı Belediyespor ile 3-3 berabere kalarak ilk puan kaybını yaşadı ve haftayı 1 puanla kapattı. Puanını 7 yapan Ilgın ekibi liderliğini korudu. Kadınhanı Belediyespor ise ilk puanını alarak 6. basamağa yükseldi. Haftayı bay geçen Akşehir Endüstrispor 2. sıradaki yerini korudu. Muhasebe Gençlerspor ise Selçukspor’u 2-1 yenerek puanını 4 yaptı ve averjla 3. basamakta yer aldı. Selçukspor ise 3 puanda kaldı. Cihanbeyli Belediyespor’u yenen Bozkır Gençlerbirliği ise ilk galibiyetini ve puanlarını almış oldu. Cihanbeyli Belediyespor ise henüz daha puanla tanışamadı. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri