Süper Gençler'de zirve değişti

Amatör Küme U19 Ligi Süper Grupta lider Demirspor'un maç yapmadığı haftada Ereğlispor maç fazlasıyla zirveyi devraldı.

Amatör Küme U19 Ligi Süper Grupta lider Demirspor'un maç yapmadığı haftada Ereğlispor maç fazlasıyla zirveyi devraldı. Yeşil-beyazlı ekip grupta mücadele eden diğer Ereğli temsilcisi ereğli Şekerspor'u 2-0'la geçti. Puanını 12 yapan Ereğlispor maç fazlası ve averajla haftayı lider tamamladı. Haftaya 3. sırada giren Tümosanspor'un Çatalhöyük Çumra Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma ise ertelendi. Akşehir Endüstrispor ise deplasmanda İhsaniye Gençlerbirlği'ne 5-2 gibi farklı bir skorla yenilerek 7 puanda kaldı.

İhsaniye Gençlerbirliği ise ilk galibiyetini ve puanlarını almış oldu. Karapınar Belediyespor ise Selçuklu Belediyespor'u deplasmanda  2-0 yenerek 2. galibiyetini aldı ve 6 puana yükseldi. Selçuklu Belediyespor ise ilk hafta aldığı galibiyetin ardından  puan yüzü göremedi. Grupta Çatalhöyük Çumra Belediyespor'un henüz puanı bulunmuyor. U 19 Ligi A grubunda ise Havzanspor 4 haftalık galibiyet serisinin ardından ilk defa puan kaybı yaşadı.Mavi-beyazlı ekip Cihanbeyli Belediyespor deplasmanında rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Cihanbeyli Belediyespor aldığı beraberlik puanını 10 yaptı ve Lider Havzanspor'u takibini sürdürdü.

Grubun en farklı galibiyetini ise Kuluspor 6-0'lık skorla Konya Hilalspor karşısında aldı.Kulu ekibi puanını 9 yaparken Hilalspor ise 5. hafta sonunda yine puanla tanışamadı. Konya 1907spor ise Sarayönü Belediyespor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı haftayı 3-0'lık hükmen galibiyetle kapattı. B grubunda ise Selçukspor fırtınası devam ediyor. 5. haftası geride kalan grupta sarı-lacivertli ekip galibiyet serisini sürdürdü. Selçukspor Ilgınspor'u 5-0 yenerek 5'te5 yaptı. Konya Yolspor ise Selçukspor'u takibini sürdürdü. Yolspor Yeni Emirgazi Belediyespor'u 2-1'le geçti. Grubun son maçında ise Karapınar Esnafspor sahasında Muhasebe Gençlerspor ile 1-1 berabere kaldı.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri