Süper Gençler’de ikinci yarı başlıyor

Futbol Amatör Küme U 19 Ligi Süper Grupta ikinci devre hafta sonunda oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak
A ve B grubunda ise ikinci devrenin 3. maçları oynanacak. Süper Grupta 9. hafta geride kalırken Telekomspor liderliğini devam ettirdi. Haftayı bay geçen mavi-beyazlı ekip 18 puanla yenilgisiz zirvede bulunuyor. Telekomspor ikinci devrenin açılış maçında sahasında Ereğlispor ile karşılaşacak. Liderin en yakın takipçisi Tümosanspor ise Telekomspor’un maç yapmadığı haftada fırsat tepti. Mavi-beyazlı ekip Ereğlispor ile 0-0 berabere kalarak zirvenin 4 puan gerisinde kaldı. Selçuklu Belediyespor ise Konya Gençlerbirliği’ni 3-1 yenerek puanını 14 yaptı ve averajla Tümosanspor’un 1 basamak altında yer aldı. Tümosanspor ve Selçuklu Belediyespor zirvenin en yakın iki takipçisi olarak göze çarpıyor. Selçuklu Belediyespor’a kaybeden Konya Gençlerbirliği ise 12 puanda kaldı ve 4. basamağa geriledi.  Tümosanspor’dan 1 puana kapan Ereğlispor 12 puanla 5. sırada yer aldı. Demirspor ise Beyşehir Belediyespor karşısında hükmen galip sayılarak 3 puanı hanesine yazdırdı ve puanını 12’ye yükseltti. Beyşehir Belediyespor karşılaşmayı oynamak için Konya’ya geldi ancak imza yetkili yöneticisi olmadığı için karşılaşmaya çıkamadı ve bu hatasını hükmen yenilgi ile ödedi. Beyşehir Belediyespor 3 puanda kaldı. Hükmen galibiyet alan bir başka ekip ise Konya Yolspor oldu. Yolspor puanını 8 yaparak haftayı 7. sırada tamamladı.
KARAPINAR TEK BAŞINA ZİRVEDE
U 19 Ligi A Grubunda Karapınar Belediyespor yenilgisiz liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz haftayı Sanayispor’un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galibiyetle kapatan yeşil-siyahlı ekip puanını 22 yaptı. Gurubun 2. sırasında yer alan Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise deplasmanda Yeni Emirgazi Belediyespor’a 2-1 yenilerek 13 puanda kaldı. Yeni Emirgazi Belediyespor ise aldığı galibiyetle puanını 13 yaptı ve haftayı 4. sırada tamamladı. 9. haftayı bay geçen Konya 1907spor 13 puan ve averajla 3. sırada yer aldı. Havzanspor ise Karapınar Belediyespor’dan aldığı farklı yenilgiyi bir başka Karapınar temsilcisi karşısında aldığı 6-2’lik galibiyetle telafi etti ve puanını 9 yaptı. Karapınar Esnafspor ise 5 puanda kaldı.
ILGIN SÜPERE KOŞUYOR
 B grubunda ise zirvede 17 puanlı Ilgınspor yer alıyor. Ilgın ekibi geçtiğimiz hafta Bozkır Gençlerbirliği’ni 3-1 yenerek zirvedeki yerin korudu. İkinci sırada yer alan Akşehir Endüstrispor ise Muhasebe Gençlerspor’u 1-0 yenerek 13 puana yükseldi ve zirve takibini devam ettirdi. Akşehir temsilcisinin bir maç eksiği bulunuyor. Selçukspor ise gollü geçen bir maçın ardından Kadınhanı Belediyespor’u 4-3 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı ve 3. sıraya yükseldi. Siyah-beyazlı ekip ise aldığı yenilgi ile 4. sıraya geriledi. Muhasebe Gençlerspor ve Bozkır Gençlerbirliği aldıkları yenilgiler ile grubun alt sıralarında yer aldılar. Grubun tek puanlı takımı Cihanbeyli Belediyespor ise haftayı maç yapmadan geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri