Süper amatör kıran kırana!

Süper Amatör Kümede ligin bitimine 5 hafta kala hem zirvede hem de alt tarafta mücadeleler kıran kırana geçiyor. Selçukspor ve İhsaniye Gençlerbirliği hedefe ulaşabilmek için çaba gösteriyorlar

Süper Amatör Kümede ligin  bitimine 5 hafta kala hem zirvede hem de alt tarafta mücadeleler kıran kırana geçiyor. Selçukspor ve İhsaniye Gençlerbirliği hedefe ulaşabilmek için çaba gösteriyorlar

SELÇUKSPOR ADIM ADIM İLERLİYOR

Süper Amatör Lig'in boyu kısaldıkça heyecan artarak devam ediyor. Ligin 17.haftasında oynanan maçlarda lider Selçukspor, Ilgın'ı 2-0, en yakın takipçisi İhsaniye Gençlerbirliği ise Selçuklu Belediyespor'u 4-0 ve üçüncü sıradaki Kadınhanı Belediyespor ise Seydişehir Belediye Sanayispor'u 2-1 yendi. Lider Selçukspor, Ilgın Belediyespor'u konuk etti. Şehit Süleyman Ballan Sahasında oynanan karşılaşmayı Hulusi Akırşan yönetti. Karşılaşmanın 22.dakikasında Rafet Çetinkaya ile 1-0 öne geçen Selçukspor, 59. dakikada Ayhan'ın uzaklaştırmak istediği top takım arkadaşı Nihat Can'a çarparak filere gitti ve Selçukspor sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetle sarı Lacivertli ekip bu haftada liderliğini sürdürmüş oldu.

İHSANİYE GENÇLERBİRLİĞİ TAKİPTE

Lider Selçukspor'u yakından takip eden İhsaniye Gençlerbirliği ise Selçuklu Belediyespor'u 4-0 yenerek farklı bir skora imza attı. Süper Amatör Lig 17. Haftasında hafta mücadelesinde İhsaniye Gençlerbirliği sahasında ağırladığı Selçuklu Belediyspor'a acımadı ve  3 puanın sahibi oldu. Dumlupınar Sahasında oynanan ve spor severlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada İhsaniye Gençlerbirliği, zorlu rakibi karşısında fire vermeden şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet aldı. Siyah Beyazlıların golünü 40 ve 60. dakikalarda Gökhan, 65 ve 88. dakikalarda Yusuf Sağdıç attı.  İhsaniye bu galibiyetle ve 40 puanla 42 puanlı Selçukspor'u 2 puan geriden takipe devam dedi.

KADINHANI PES ETMİYOR

Süper Amatör Lig 17. haftasında zirve mücadelesi veren Saiteli Kadınhanı Belediyespor'da deplasmanda Seydişehir Belediye Sanayispor’u 2-1 yendi. Siyah Beyazlılar böylece Selçukspor ve İhsaniye Gençlerbirliği’nin ardından takibini sürdürdü. Seydişehir Belediye Sanayispor ise düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Süper Grupta diğer karşılaşmalarda ise Muhasebe Gençlerbirliği Cihanbeyli Belediyespor'u 3-0 ve Karapınar Belediyespor'da Çatalhüyük Çumra Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri