Süper Amatör heyecan tamamlandı

Amatör Küme Süper Grupta 2016-2017 sezonu tamamlandı.

Amatör Küme Süper Grupta 2016-2017 sezonu tamamlandı. Müthiş nefes kesen şampiyonluk yarışının son karşılaşmalarda belirlenmesi heyecanı son düdüğe kadar taşıdı. Haftaya 1 puan farkla Selçukspor’un önünde giren Ereğlispor deplasmanda Muhasebe Gençlerspor’a konuk oldu. Yeşil-beyazlı ekip rakibini 1-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti . Ereğlispor bu şampiyonlukla  geçtiğimiz sezon düştüğü Bölgesel Amatör Lige yeniden yükseldi. Selçukspor ise Kulu Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazanmasına rağmen ligi ikinci sırada tamamladı.

KULU VE BOZKIR KÜME DÜŞTÜ            

Ereğlispor’un şampiyon olduğu Süper Grupta  Bozkır Gençlerbirliği ve Kuluspor küme düştü. 10 puanlı Bozkır Gençlerbirliği son hafta oynayacağı Selçuklu Belediyespor maçına çıkmazken, Kuluspor Selçukspor’a 3-0yenilerek lige veda etti.

İHSANİYE GENÇLERBİRLİĞİ KATILMADI

Geçtiğimiz sezon Süper Grupta şampiyon olan ancak Bölgesel Amatör Lige katılmayan İhsaniye Gençlerbirliği Amatör Küme Süper Gruba da katılmadı. Bu ekibin lige katılmaması ile Süper Grup 2016-2017 sezonu 11 takımla oynandı. Bölgesel Amatör Ligde de Konya ilk kez 2 takımla temsil edildi.

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri