Sultanları zor maçlar bekliyor

Teledünya Türkiye Kupasında rakiplerini bir bir geçerek ilk 8e kalan ve geçtiğimiz hafta lig ikincisi Eczacıbaşı Vitra karşısında başa baş mücadele etmesine rağmen evinde 3-2lik skorla kupaya veda
Teledünya Türkiye Kupası’nda rakiplerini bir bir geçerek ilk 8’e kalan ve geçtiğimiz hafta lig ikincisi Eczacıbaşı Vitra karşısında başa baş mücadele etmesine rağmen evinde 3-2’lik skorla kupaya veda eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor’da gözler lige çevrildi. Yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü Galatasaray, Pazar günü de lig lideri Fenerbahçe Universal ile 15 ve 16’ıncı haftada iki zorlu mücadeleye çıkacak. İç sahada üst üste oynanacak zorlu maçların hazırlıklarına başlayan Yeşil-Beyazlılarda herhangi bir eksik bulunmuyor.
Ligde üst üste aldığı mağlubiyetlere sahasında Pursaklar galibiyeti ile dur diyen ancak İstanbul deplasmanında Yeşilyurt karşısında başa baş mücadele etmesine rağmen salondan yenik ayrılan Ereğli Belediyespor, her iki maça da kazanmak için çıkacak. Takımda asıl hedef, centilmence mücadele ederek şehri en iyi şekilde temsil etmek.
Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, ligin güçlü ekipleri karşısında pes etmeyeceklerini salona çıkıp ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini söyledi. Ligde üst üste oynayacakları zorlu karşılaşmalara da değinen Mustafa Çayır, “Bu hafta ardı ardına Galatasaray ve lider Fenerbahçe’yi evimizde ağırlayacağız. İkisi de Türkiye’nin en köklü ve kadrosu güçlü takımlardan. Çıkıp oynayacağız. Elimizden geleni yapacağız” dedi.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nin 15. ve 16. haftasında oynanacak maçların programı ise şu şekilde: 15. hafta. 4 Şubat 2012 Cumartesi: 13.30 Ereğli Belediyespor-Galatasaray (Ereğli Atatürk/Konya), 14.00 MKE Ankaragücü-Fenerbahçe Universal (Ankara/Başkent), 16.00 Nilüfer Belediyesi-Yeşilyurt (Bursa/Nilüfer), 17.30 İller Bankası-Vakıfbank T. Telekom / Sports Tv Canlı (Ankara/Başkent) 16. Hafta: 13.00 Ereğli Belediyespor-Fenerbahçe Universal (Ereğli Atatürk), 15.30 Beşiktaş-Pursaklar V. İhtisas (İstanbul/Akatlar), 18.00 Eczacıbaşı Vitra-İba Kimya Ted Kolejliler (İstanbul/Eczacıbaşı).
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri