Sultanlar, transferde hız kesmedi

Aroma Bayanlar Voleybol Liginde güçlü bir kadro ile mücadele etmek isteyen Ereğli Belediyespor transfer çalışmalarına hız verdi.

Yeşil Beyazlı temsilcimiz 5’i Türk 3’ü yabancı olmak üzere 8 oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Geçen sezon Ereğli Belediyespor formasını giyen yabancı oyuncularla yeniden anlaşan yeşil beyazlılar dış transfer ise Gazi Üniversitesi’nden Gizem, Bursa Nilüfer’den Mediha, Yeşilyurtspor’dan Sevtun, Ankara Tarımspor’dan Çiğdem ve Eczacıbaşı’ndan Selime ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Güçlü bir kadro ile Aroma Bayanlar Voleybol liginde mücadele etmek istediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 8 oyuncuyla anlaştık. 2 oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. En kısa süre içerisinde bu oyuncularla da anlaşıp sözleşme imzalayacağız” dedi. Yeni sezon çalışmalarına Ağustos ayının ilk haftasında başlayacaklarını ifade eden Başkan Ertekin, “Yeni sezon çalışmalarımıza Ağustos ayının ilk haftasında başlayacağız ve hazırlıklarımızı burada sürdüreceğiz. İyi bir hazırlık devresinden sonra lige başlamayı düşünüyoruz. Geçen sezon ligde başarılı olduk. Bu sezonda aynı başarıyı yakalamak istiyoruz ve bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Maddi konuda sıkıntılarının devam ettiğini ifade eden Başkan Fethi Ertekin, “Geçen yıl sponsorluk sıkıntısı çektik ve CEV Kupası’na bu yüzden katılamadık. Bu sene de aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Konya’nın adını Türkiye’de duyuran bir spor kulübünün ne yazık ki sponsor desteği yok. Konyalı iş adamlarımızdan bize destek olmalarını bekliyoruz. Verecekleri destek ile takımımız hem Türkiye’de hem de Avrupa liglerinde büyük başarılara imza atar” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri