Sultanlar sıkı çalışıyor

Bayanlar 1. Ligi Play-Off 1. Turunda Pazar günü kendi sahasında Güneş Sigorta’yı ağırlayacak olan Ereğlispor’da hazırlıklar devam ediyor. Temsilcimizin tek hedefi mutlak galibiyet

Aroma Bayanlar 1. Ligi Play-Off 1. Turunda hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile karşılaşacak olan Ereğli Belediyespor hazırlıklarını Antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde sürdürüyor. Sabahları kondisyon ağırlıklı idman yapan Yeşil-Beyazlılar öğleden sonra ise teknik taktik ve topla çalışma yapıyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Yeşil-Beyazlı ekipte hedef Pazar günü oynanacak olan maçtan galibiyetle ayrılmak olarak belirlendi.

Rakiplerinden çekinmediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, “Zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Rakibimizden çekinmiyoruz. Hedefimiz güçlü rakibimiz karşısında etkili bir oyun oynayarak salondan galibiyetle ayrılmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Öte yandan heyecanla beklenen Aroma Bayanlar 1. Ligi Play-Off 1. Tur karşılaşmalarına ait maç programı ise şöyle: 16 Nisan Cuma: Beşiktaş-Galatasaray, 17 Nisan Cumartesi: İller Bankası-Eczacıbaşı Zentiva, 18 Nisan Pazar: MKE Ankaragücü-Fenerbahçe, Ereğli Belediyespor-Vakıfbank G.S. T.Telekom, 19 Nisan Pazartesi: Galatasaray-Beşiktaş, 20 Nisan Salı: Eczacıbaşı Zentiva-İller Bankası, Galatasaray-Beşiktaş, 21 Nisan Çarşamba: Fenerbahçe- Ankaragücü,  Vakıfbank Güneş Sigorta T.Telekom-Ereğli Belediyespor,
BAYANLAR TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONU BELLİ OLUYOR
Öte yandan voleybolda 2009-2010 sezonu Teledünya Bayanlar Türkiye Kupası şampiyonu bugün belli olacak. Finalin rövanş maçında Fenerbahçe Acıbadem ile Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom yarın karşı karşıya gelecek. Burhan Felek TVF 50. Yıl Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 18.30’da başlayacak. İlk maçı 3-2’lik skorla kazanan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, yarınki maçtan her türlü skorla galip ayrılması durumunda kupayı müzesine götürecek. Fenerbahçe Acıbadem’in kupayı kazanabilmesi için rakibini 3-0 veya 3-1’lik skorlarla yenmesi gerekiyor. Fenerbahçe Acıbadem’in 3-2’lik galibiyeti halinde ise, maçın hemen ardından 15 sayılık “altın set” oynanacak ve bu seti kazanacak ekip kupayı kaldıracak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri