Sultanlar Pursaklar maçına hazır

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele veren temsilcimiz Ereğli Belediyespor, yarın evinde oynayacağı Pursaklar maçına kilitlendi.
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Ereğli Belediyespor, yarın evinde oynayacağı Pursaklar maçına kilitlendi. Ligin 7. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde MKE Ankaragücü galibiyetinin ardından ne iç sahada ne de deplasmanda kazanamayan Yeşil-Beyazlılar, bu hafta kötü gidişin önüne geçmek istiyor. Zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
Yeşil-Beyazlılar sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda İBA Kimya TED Kolejliler ile karşılaştı. Kötü bir oyun sergileyen temsilcimiz salondan 3-0 mağlup olarak ayrıldı. Bu sonuçla temsilcimiz haftayı 12 puanla 9.sırada tamamladı. Ereğli Belediye oynadığı 12 maçta 4 galibiyet 8 yenilgi aldı. Oynadığı maçlarda 17 set alan yeşil-beyazlı ekip 27 sette ise rakiplerine boyun eğdi. Ereğli ekibi bu karşılaşmalarda 12 puan topladı. Rakip Pursaklar ise ligin son sırasında yer alıyor. 12 maç oynayana Ankara ekibi sadece 2 galibiyet aldı. Bu maçlarda 8 puan toplayan Pursaklar 17 set kazanırken 33 seti ise kaybetti.
Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, Pursaklar maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini ifade ederek, “Yarın kendi sahamızda Pursaklar’ı ağırlayacağız. Hazırlıklarımızı bugün yapacağımız antrenmanla tamamlayacağız. Ereğli Belediyesi olarak hedefimiz bu zorlu maçı kazanarak,  tekrar yükselişe geçmek. İyi bir ekibiz ve ligin ikinci yarısında istediğimiz sonuçları alamadık. Evimizde kazanarak seri yakalamanın başlangıcını yapmak istiyoruz. bunun için Ereğli’yi takıma destek için yanımızda görmek istiyoruz. Onların katkısı ile istediğimiz sonuçla salondan ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Kulüp Başkanı Fethi Ertek’in ise kendi salon ve seyircileri önünde oynayacakları Pursaklar maçını kazanmak istediklerini söyledi. İkinci yarının başlaması ile istemedikleri skorlar aldıklarını ifade eden Ertekin, “Pursaklar maçını kazanarak geçtiğimiz haftalarda yaptığımız hataları telafi etmek istiyoruz. Taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Bu maçta bizleri yalnız bırakmasınlar” dedi.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri