Sultanlar Beylikdüzü’ne hazır

Aroma Bayanlar Birinci Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor Ligin 11. haftasında yarın Beylikdüzünü konuk edecek.

Lig’in ilk yarısını evinde oynayacağı bu zorlu karşılaşma ile tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, Play-Off iddiasını sürdürmek için kazanmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan ve tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan temsilcimiz, alacağı galibiyetle ilk yarıyı moralli bitirmek istiyor.

ONAR: BEYLİKDÜZÜ’NÜ YENMELİYİZ
Play-Off iddialarını sürdürmek için Beylikdüzü karşılaşmasını kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, “Devre arasının son karşılaşmasını hafta sonunda Beylikdüzü ile yapacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımda önemli bir eksiklik bulunmuyor. Play-Off iddiamızı sürdürmek için bu maçı kazanmamız gerekiyor” diye konuştu. Taraftarların da desteği ile hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarının altını çizen Onar, yarın oynayacakları zorlu karşılaşmada tüm sevenlerini ve Ereğli’yi yanlarında görmek istediklerini belirterek taraftarları maça davet etti.
LİGDE 5 MAÇ YAPILACAK
Aroma Bayanlar Birinci Ligi’nde 11. hafta mücadelelerine bugün ve yarın oynanacak 5 maçla devam edilecek. Karşılaşmaların oynanacağı salonlar ve başlama saatleri şöyle: Bugün:  Ankaragücü-Galatasaray - (Bolu Abant İzzet Baysal-13.00) Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Beşiktaş - (İstanbul TVF 50.Yıl-17.30) Yarın: Yeşilyurt-Eczacıbaşı Zentiva (İstanbul Yeşilyurt-17.30) Karşıyaka DYO-Nilüfer Belediyesi İzmir Mavi Şehir-14.30) Ereğli Belediyesi-Beylikdüzü (Konya Ereğli-13.30)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri