Sultanlar Beylikdüzü’ne bileniyor

Kendi sahasında Karşıyakayı 3-1 mağlup eden Yeşil-Beyazlılarda gözler Beylikdüzü maçına çevrildi.

Temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak devre arasına moralli girmek. Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele veren Ereğli Belediyespor hafta sonunda karşılaşacağı Beylikdüzü maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Karşıyaka ile karşılaşan ve salondan 3-1 galip olarak ayrılan temsilcimiz, Beylikdüzü maçını da kazanarak devre arasına moralli girmek istiyor. Temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmazken, Beylikdüzü maçının hazırlıkları bugün yapılacak olan çift çalışma ile sürecek.

Karşıyaka maçının 6 puanlık bir maç olduğunu ve bunu kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar” Bizim açımızdan önemli bir maçtı. Kazanmamız gerekiyordu. Yabancı oyuncularımızın da takıma katılmasıyla güçlü rakibimizi Ereğli’de 3-1 mağlup ettik. Alınan bu galibiyetle ligdeki konumumuz değişti. Önümüzde şimdi Beylikdüzü maçı var. Bu maçı kazanıp devre arasına moralli girmek istiyoruz” diye konuştu.
Transfer konusunda ise takıma mutlaka takviyenin yapılmasının gerektiğini ifade eden Onar,” 11 kişi olan kadromuz 10 kişiye düştü. Genç takımdan A takıma aldığımız Birgül bazı sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldı. Teknik heyet olarak takımımızın güçlendirilmesinden yanayız. Ancak kulübün bütçesine göre hareket etmeliyiz. Başkanımız ve yönetim kurulumuz üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyor. Ama yapılacak olan transferlerle Ereğli Belediyespor’un kadrosu çok daha güçlü olacak ve ikinci yarıda herkes bambaşka bir Ereğli Belediyespor izleyecek” dedi.
Herkesin bu takıma sahip çıkmasının gerekteğini ifade eden Yeşil-Beyazlı ekibin başarılı çalıştırıcısı” Bu kulüp Ereğli’nin. Herkesin maddi ve manevi yönden destek olması lazım. Geçen yıl bir başarı yakaladık ve bu başarıyı yine yakalamak istiyoruz. Herkes birlik ve beraberlik içerisinde olursa bu takım aynı başarıları yakalar. Onun içinde iş adamlarımızın maddi yönden destek vermeleri gerekiyor. Umarım bu beklentilerimiz boşa çıkmaz” dedi.
Karşıyaka DYO’yu 3-1 mağlup ederek 3 sıra birden tırmanarak 8’inciliğe yükselen sultanlar, ilk yarıdaki son maçlarını kazanarak ikinci yarı için moral bulmayı hedefliyor. Lig’in son haftasında oynanacak karşılaşmalar ise şöyle: 25 Aralık Cuma: 17:30 Fenerbahçe Acıbadem-İller Bankası (TVF 50. Yıl) 26 Aralık Cumartesi: 17:30 Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Beşiktaş (TVF 50. Yıl) 27 Aralık Pazar: 13:00 Ankaragücü-Galatasaray (Selim Sırrı Tarcan) 17:30 Yeşilyurt-Eczacıbaşı Zentiva (Yeşilyurt) 16:00 Karşıyaka DYO-Nilüfer Belediye (İzmir Mavişehir) 13:30 Ereğli Belediye-Beylikdüzü (Konya Ereğli)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri