Sultanlar Beşiktaşı 3-2 ile geçti

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde normal lig etabı tamamlandı

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde normal lig etabı tamamlandı. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, kendi salon ve seyircisi önünde Beşiktaş’ı ağırladı. Ligin alt sıralarından kurtulmayı hedefleyen temsilcimiz son maçta İstanbul temsilcisi Beşiktaş’ı 3-2 mağlup etti.

Ereğli Atatürk Salonu’nda oynanan zorlu karşılaşmaya, temsilcimiz Ereğli Belediyespor, oldukça etkili başladı. Bloklarda dikkatli bir görüntü ortaya koyan yeşil-beyazlılar ilk seti 25-20 kazanarak 1-0 öne geçti. Oldukça büyük bir mücadeleye sahne olan ikinci sette ise konuk ekip 26-24 galip gelerek durumu 1-1’e getirdi. 3. sete moralli giren Beşiktaş, bu seti 25-20 kazandı ve 2-1 öne geçti. Maçın üçüncü setinde oldukça iyi bir mücadele örneği ortaya koyan yeşil-beyazlılar 25-20’lik skorla durumu 2-2’ye getirdi. Maçın son setinde ise Ereğli Belediyespor, 15-12’lik bir galibiyetle maçı 3-2 kazanmasını bildi. Tüm sporseverlerin büyük bir heyecanla izlediği karşılaşma toplam 126 dakika sürdü. 

Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 5 maç yapıldı. Ligde yapılan maçların ardından, 2011-2012 sezonu normal lig etabının tamamlanmasına tek maç kaldı.  Normal lig etabı, Galatasaray’ın Avrupa Kupası maçı nedeniyle tehir edilen Vakıfbank Türk Telekom-Galatasaray maçıyla son bulacak. Maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle: Ereğli Belediye-Beşiktaş (3-2), Ankaragücü-Pursaklar Voleybol İhtisas(0-3), İller Bankası-IBA Kimya TED Kolejliler (3-0), Nilüfer Belediye-Eczacıbaşı VitrA (0-3), Fenerbahçe Universal-Yeşilyurt (3-0).

SPOR SERVİSİ:

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri