Sultanlar 9. sırada

Bayanlar Voleybol Birinci Liginde 19. hafta maçları sonunda Eczacıbaşı Vitra liderliğini korudu

Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Ereğli Belediyespor ise 19 puanla 9. sırada yer alıyor

 

 

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 19. hafta maçları sonunda Eczacıbaşı Vitra liderliğini korurken, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise 19 puanla 9. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlılar, İZKA İnşaat maçının hazırlıklarına başladı. Galatasaray Medical Park’ı 3-0 yenerek 55 puana ulaşan Eczacıbaşı Vitra, rakipleriyle arasındaki puan farkını korudu. 

 

Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, ligde de hızını kesmedi ve bu hafta çıktığı 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Deplasmanda Bursa Nilüfer Belediye’yi 3-0 yenen ekip, sahasında ise Ankaragücü’nü 3-1 mağlup etti. Böylece 51 puana ulaşan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, 1 maç fazlasıyla Fenerbahçe Acıbadem’in 1 basamak üstünde 2. sırada yer aldı. Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne ev sahipliği yapan, ancak yarı finalde Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom’a yenilerek final şansını kaybeden ve bronz madalya kazanan Fenerbahçe Acıbadem ise ligde Ereğli Belediye galibiyetiyle moral buldu. Sarı-lacivertli takım, bu hafta 1 maç eksiği ve 49 puanla 3. sırada kaldı.

 

Öte yandan İller Bankası ile Nilüfer Belediye arasındaki 4’üncülük mücadelesi hız kaybetmeden devam ediyor. Bu hafta deplasmanda Karşıyaka İZKA İnşaat’ı 3-2 yenen İller Bankası 1 maç eksiği olmasına rağmen 31 puanla 4. sırayı rakibine kaptırmadı. Nilüfer Belediye ise deplasmanda Beşiktaş’ı 3-0 yenerek 29 puana ulaştı ve 5. sıradaki yerini korudu.

 

Bu arada lig etabının sonuna yaklaşılırken Karşıyaka İZKA İnşaat ile Dicle Üniversitesi düşme hattında yer almaya devam ediyor. Ligde 19. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve gelecek haftanın maç programı şöyle: 19. Hafta maç sonuçları Bursa Nilüfer Belediye - Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (0 - 3) İBA Kimya TED Kolejliler - Dicle Üniversitesi (3 - 0) Beşiktaş - Nilüfer Belediye (0 - 3) Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom - Ankaragücü (3 - 1) Galatasaray Medical Park - Eczacıbaşı Vitra (0 - 3) Karşıyaka İZKA İnşaat - İller Bankası (2 - 3) Fenerbahçe Acıbadem - Ereğli Belediye (3 - 0)

 

20. Hafta programı 19:30 İller Bankası - Fenerbahçe Acıbadem (TVF Başkent) 2 Nisan Cumartesi: 13:00 Ankaragücü - Nilüfer Belediye (TVF Başkent) 15:00 İller Bankası - Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (TVF Başkent) 16:00 İBA Kimya TED Kolejliler - Beşiktaş (Ankara TOBB) 13:30 Dicle Üniversitesi - Galatasaray Medical Park (Diyarbakır Ziya Gökalp) 17:30 Eczacıbaşı Vitra - Fenerbahçe Acıbadem (İstanbul Eczacıbaşı) 13:30 Ereğli Belediye - Karşıyaka İZKA İnşaat (Konya Ereğli)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri