Sultanbeyli'de Örgüt Yandaşlarına Müdahale

Sultanbeyli'de TEM Otoyolu'nu kapatmak isteyen örgüt yandaşlarına polis TOMA ve biber gazları ile müdahale etti. Göstericilerle polis arasında zaman zaman kovalamaca da yaşandı. Eylemcilerin attıkları taşlardan çok sayıda otomobil de zarar...

Sultanbeyli'de TEM Otoyolu'nu kapatmak isteyen örgüt yandaşlarına polis TOMA ve biber gazları ile müdahale etti. Göstericilerle polis arasında zaman zaman kovalamaca da yaşandı. Eylemcilerin attıkları taşlardan çok sayıda otomobil de zarar gördü.

Mehmet Akif Mahallesi'nde toplanan bir grup örgüt yandaşı, sloganlar atarak TEM Otoyolu istikametine doğru yürüyüşe geçti. Bu sırada grubun önü yanyol mevkiinde TOMA ve Çevik Kuvvet ekiplerince kesildi. Önü kesilen kalabalık polise havai fişekler ve söktükleri kaldırım taşları ile saldırdı. Bunun üzerine gruba, TOMA ile su sıkıldı. Grubun saldırılarını sürmesi üzerine gaz bombası ile grup dağıtıldı. Polis ile göstericilerin çatışması ara sokaklarda zaman zaman devam ediyor.

Bu sırada araçları hasar gören bazı vatandaşlar, Çevik Kuvvet polisine müdahalede geç kaldıklarını söyleyerek tepki gösterdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri