Sulama Kanalında Kaybolan Suriyeli Genci Arama Çalışması Sürüyor

Adana'da Suriyeli bir genç serinlemek için girdiği sulama kanalında boğuldu. Sualtı ekipleri, 16 yaşındaki Şadi Adil'i arama çalışmalarını sürdürürken kardeşi Halid Adil, kardeşinin boğulduğunu öğrenince sinir krizleri geçirdi. Olay,...

Adana'da Suriyeli bir genç serinlemek için girdiği sulama kanalında boğuldu. Sualtı ekipleri, 16 yaşındaki Şadi Adil'i arama çalışmalarını sürdürürken kardeşi Halid Adil, kardeşinin boğulduğunu öğrenince sinir krizleri geçirdi.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Koza Mahallesi'nden geçen sulama kanalında yaşandı. İddialara göre, ülkesindeki iç savaştan kaçarak Adana'ya yerleşen Suriyeli Şadi Adil, aşırı sıcaktan bunalınca serinlemek için Levent köprüsü civarından sulama kanalına girdi. Adil, bir süre sonra akıntıya kapıldı, gencin akıntıya kapılarak gözden kaybolduğunu gören vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Emniyet Sualtı ekipleri, arama çalışması başlattı.

Bir genç suda sürüklenen Şadi Adil'i akıntıya kapıldığı yerden iki kilometre uzakta gördüğünü, kurtarmak için kenara çekmek istediğini ancak başarılı olamadığını söyledi. Dalgıçlar, gencin bu ifadeleri üzerine buradan itibaren arama çalışmalarını sürdürdü.

Şadi Adil'in kardeşi Halid Adil, kardeşinin boğulduğunu öğrenince sinir krizleri geçirdi, genci arkadaşları teselli etti. Arama çalışmaları sürüyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri