Şükür: Vura vura devlet oldular

Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel, Soma’da Erdoğan’ı protesto eden bir vatandaşı sokak ortasında tekmeledi. Yerkel'in bu hareketi sosyal medyada büyük tepki topladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, maden faciasının yaşandığı Soma'da bir dizi incelemelerde bulundu. Daha sonra Soma Belediyesi’nde gazetecilerin karşısına geçerek soruları cevapladı. Erdoğan belediye binasından çıkışta da halka konuşma yaptı. Erdoğan’ın konuşması sırasında Somalı bir grup, “Erdoğan istifa” sloganı attı. Protestocularla tartışan Erdoğan, olayların büyümesi üzerine bir markete girmek zorunda kaldı. Marketten çıkan Erdoğan aracına binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Protestoculardan bir kişi Erdoğan'ın aracını takip eden koruma araçlarından birine tekme attı. Başbakan’ı koruyan özel hareket polisleri protestocuyu yakalayarak yere yatırdı. Aracına binmek üzere olan Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel aracından inerek protestocuyu tekmelemeye başladı. Objektiflerin önünde gerçekleşen olaydan sonra Yusuf Yerkel koruma aracına binerek olay yerinden ayrıldı.

 

'VURA VURA DEVLET OLDULAR'

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Müşaviri Yusuf Yerkel'in Soma'da protestocu bir vatandaşı tekmelemesi sosyal medya üzerinden de büyük tepki gördü. Yerkel'in bu hareketine tepki gösterenlerden biri de AK Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'dü. Şükür, tepkisini şu cümlelerle ifade etti: "Sen tut ben vurayım'' Hep böyle değillerdi. Yıllar önce halk kendileriydi. Ama şimdi kendileri devlet oldu; vura vura..

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri