Suderm’den ‘güzelliğinize’ programı

Suderm Güzellik Merkezi tarafından düzenlenen Güzelliğinize adlı ücretsiz bilgilendirme toplantılarının ilkinde Konyalı bayanlar güzellik ve zayıflama için bir araya geldi.
 Diyetisyen Aslı Özatan tarafından verilen sağlıklı beslenerek kilo verme eğitiminin ardından toplantıya katılanlara Suderm Merkezi’nin zayıflama üniteleri tanıtıldı.
Güzellik uzmanı Mehtap Gürbüz de toplantıya katılan bayanlara Suderm Güzellik Merkezini tanıtarak, profesyonel ekiplerinin önereceği epilasyon yöntemleri ile sağlıklı, güvenli, etkili ve kalıcı güzelliğe davet ederek şunları söyledi: “Konyalı bayanlarımız vücut şekillendirme programlarına yoğun ilgi göstermektedirler. Merkezimizde ücretsiz cilt analizlerini takiben uzmanlar gözetiminde özellikli bakım programlarıyla problemli ciltlerde bile göz alıcı ve ışıltılı bir cilt zaferi kazanmak mümkün olmaktadır. Özellikle bahar aylarında kış mevsiminin cilt üzerinde yarattığı olumsuz etkilerden kurtulmamız gerekmektedir. Bunun için arınmayı sağlayan ‘oksijen terapisi’ ile doğanın yaşam enerjisini vücutlara taşımak mümkündür. Tıpkı diğer kentlerde yaşayan bayanlar gibi Konyalı bayanlarımızın da kusursuzluklarına kalıcı bir başlangıç yapmaları için profesyonel ekiplerimizin önereceği epilasyon yöntemleri ile sağlıklı, güvenli, etkili ve kalıcı güzelliğe davet ediyoruz. Konya’da ilk kez dünyaca ünlü Mac markasıyla özel günlere yönelik porselen makyaj uygulaması da merkezimizde yapılmaktadır” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri