SÜ'de geleneksel spor şenlikleri başladı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen geleneksel spor şenlikleri başladı.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen geleneksel spor şenlikleri başladı. 6-11 Mayıs 2013 tarihlerinde üniversite bünyesindeki bay-bayan akademik ve idari personel ile öğrenciler arasında futbol, basketbol ve voleybol branşlarında müsabakaların gerçekleştirileceği etkinlikler boyunca hem öğrenciler hem de üniversite personeli sporla iç içe bir hafta geçirecek.
SÜ Alaeddin Keykubat Yerleşkesi içerisinde bulunan çim saha, 75. Yıl Spor Salonu ve 19 Mayıs Torku Arena Salonu’nda gerçekleştirilecek müsabakalarda 11 Mayıs 2013 tarihine kadar gerek öğrenciler gerekse üniversite personeli başarılı olabilmek için ter dökecek. Müsabakalar sonunda dereceye giren fakülte, meslek yüksekokulu ve yüksekokullarına düzenlenen törenle ödülleri verilecek.

Şenliklere katılan tüm takımlara başarılar dileyen SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Şenlikleri gerek öğrenciler gerekse akademik ve idari personel arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı daha artırmak amacıyla düzenliyoruz. 21 yıldır geleneksel hale gelen spor şenliklerimizin her yıl olduğu gibi bu yıl da keyifli ve coşkuyla geçeceğine yürekten inanıyorum. Hem öğrencilerimiz hem de personelimizin centilmence gerçekleştirmiş oldukları müsabakaların üniversitemize ayrı bir dinamizm katacağına inanıyorum. Bu nedenle bu şenlikleri çok önemsiyoruz ve her yıl bir öncekinden daha coşkulu ve keyifli geçmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.
Şenlikler ilk olarak Futbol Öğrenci Kategorisi’nde İletişim Fakültesi-Ilgın Meslek Yüksek Okulu (MYO), personel kategorisinde İletişim Fakültesi-Diş Hekimliği Fakültesi, basketbol bay öğrenci kategorisinde Sosyal Bilimler MYO-Tıp Fakültesi, bayan öğrenci kategorisinde Sağlık Bilimleri Fakültesi-Sosyal Bilimler MYO, personel kategorisinde Fen Fakültesi-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, voleybolda ise bay öğrenci kategorisinde Veteriner Fakültesi- Güneysınır MYO, bayan kategorisinde Güneysınır MYO-Fen Fakültesi, personel kategorisinde Kadınhanı MYO-Huğlu MYO arasında gerçekleştirilen müsabakalarla start aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri