Suat Kılıç'tan Bafra'ya Kızılırmak Üniversitesi Müjdesi

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Bafra'da vatandaşlarla bayramlaştı.AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı önünde Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve parti yönetimi...

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Bafra'da vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı önünde Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve parti yönetimi tarafından karşılanan Kılıç’a Bafra Kız Meslek Lisesi 11.sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Aybüke Alataş tarafından bir buket çiçek verilerek bayramı kutlandı. Kılıç ise Aybüke’ye dönerek, "Asıl bu çiçeği hak eden birisi varsa o da annendir.’’ dedi. İlçe binasına geçen Kılıç, burada ilk önce herkesin bayramını kutladı ve ardından önemli açıklamalar yaptı.

Eski bakan Suat Kılıç, Bafra’da son dönemde çok güzel gelişmelere birlikte tanıklık ettiklerini belirterek," Bafra hep söylüyorum il ölçeğinde bir ilçe. Dolayısı ile aldığı hizmetlerinde il ölçeğinde olması lazım. Biz bugüne kadar Bafra için bu vizyonla çalıştık. Bundan sonra da Bafra’nın vizyonu bu olacak. Öte yandan müjdesini sizlerle paylaşmıştık Bafra’mızı yeni bir fakülteye kavuşturduk. Bafra İşletme Fakültesi. Var olan turizm fakültemizin yanında işletme fakültemizin varlığı Bafra’yı hem yeni bir fakülteye kavuşturmuş oldu hem de bundan sonra yeni fakültelerin de yolunu da açmış oldu. Çünkü Bafra’da inşa edilen fakülte ve yüksekokul binası yeni yeni fakültelere ev sahipliği yapacaktır. Bu da Bafra Kızılırmak Devlet Üniversitesi'nin öncüsü olacaktır. Bir gün bu üniversite kurulduğunda biz burada mı oluruz başka yerde mi oluruz bilmiyorum ama her nerede olursak olalım kalplerimiz birlikte atıyor olacak. O nedenle bu hedefe sizlerinde sahip çıkmanızı istiyorum. Eğer Bafra’da bir Kızılırmak Üniversitesi'nin kurulacağından söz ediyorsam bu kapasiteye inandığımdan dolayı bu cümleyi kurduğumu sizlerin biliyor olmanız lazım. Bafra’da neyin sözünü verdiysek gerçekleştirdik. Bafra’da sözünü vermediğimiz bir çok eylemde gerçekleşti. Sözünü vermediğimiz bir çok projeyi de hayata geçirdik. Bafra bugün Türkiye’nin spor alt yapısı en kuvvetli ilçelerinden bir haline geliyor aynı zamanda. Bafra kapalı spor salonu tamamlandı. Bafra yeni stadyumu tamamlanmak üzere. Bafra kapalı yüzme havuzu ileri inşaat düzeyinde inşallah o da birkaç ay içerisinde tamamlanacak durumda. Bafra Gençlik Merkezi faaliyetine başladı. 6000 üyesi var. Gençler evden çıktığında nereye gidecek. Kahve köşelerine mi sürüklenecek. Madde bağımlılığına mı yapışıp kalacak. Ailelerin Bafra’da artık bu kaygıyı taşımalarına gerek yok. Çünkü Bafra’da gençlik için bütün alt yapıları oluşturduk.

Bafra’daki bayramlaşmadan sonra ise Suat Kılıç Yakakent’te geçerek burada da partililerle bayramlaştı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri