SÜ Selçuklu Tıp Fakültesi'nde görev değişimi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş görevini Prof. Dr. Oktay Sarıya devretti.
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş görevini Prof. Dr. Oktay Sarı’ya devretti.
Görevin kendisine verilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten yeni dekan Prof. Dr. Oktay Sarı, “SÜ Selçuklu Tıp Fakültemiz ve hastanemiz, fiilen yaklaşık 3 yıl önce faaliyete başlamış olmasına rağmen iyi ivmelenme göstererek bugünkü konumuna geldi. Bundan önceki idareciler ve çalışanlarımızın gösterdiği performansı biz de gösterdiğimiz taktirde Selçuklu Tıp Fakültemiz ve hastanemizin bundan sonra çok daha iyi yerlere geleceğini öngörmekteyiz. Fakültemiz sadece Konya’nın değil Türkiye’nin de önemli kurumları arasında olacaktır. İyi bir performans sergilemek için fakülte dekanlığı ve hastanemiz başhekimliği olarak el ele ve sağlam adımlarla yürümeye gayret göstereceğiz” dedi.
Fakülte olarak önceliklerinin arasında en başta öğrenciler olduğunu vurgulayan Dekan Prof. Dr. Sarı, “Önceliğimiz öğrencilerimizdir. Yüksek puanlarla fakültemizi kazanan öğrencilerimizin hekimlik hayatlarında iyi yerlere gelmeleri ve başarılı olmaları için fakülte sürecinde kaliteli bir eğitim vermek bizim olmazsa olmazımızdır. Öğrencilerimizin TUS başarısı ülkemiz standartlarında çok iyi bir yerde. Fakültemiz daha önce kurulmuş olan pek çok tıp fakültesinin de üzerinde bir başarıya sahiptir. Biz bu başarının artması için gayret göstereceğiz. Araştırma görevlileri ve öğretim üyelerimizin de olumlu şartlarda çalışmaları, huzurlu olmaları, başarılı bir performans göstermeleri aynı zamanda hasta hizmet sunumunun da kaliteli olması için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri