SÜ Rektör adayı Gökbel'den toplu konut projesi

Selçuk Üniversitesinde (SÜ) rektörlük seçimleri yaklaşırken, adaylardan Prof. Dr. Hakkı Gökbel, göreve seçilmesi halinde öğretim elemanları için yeni bir toplu konut projesini hayata geçireceklerini
Selçuk Üniversitesi’nde (SÜ) rektörlük seçimleri yaklaşırken, adaylardan Prof. Dr. Hakkı Gökbel, göreve seçilmesi halinde öğretim elemanları için yeni bir toplu konut projesini hayata geçireceklerini söyledi.
SÜ Rektör Adayı Prof. Dr. Hakkı Gökbel yaptığı açıklamada, daha önce üniversite ana kampüsü yanında inşa edilen konutların büyük ilgi ile karşılandığını, yaptığı görüşmelerde öğretim elemanlarının yeni bir toplu konut projesi konusunda yoğun taleplerini kendisine ilettiğini ifade etti.
Prof. Dr. Gökbel, “İki ayrı bölgede, iki ayrı siteden oluşacak bu projenin bir ayağı merkez kampüs çevresinde, diğeri ise Meram bölgesinde olabilir. Bunlardan biri çok katlı, diğeri ise müstakil tarzda projelendirilebilir. Bu konular öğretim üyelerimize uygulanacak anket sonrasında netleştirilecektir. Ödemeler konut tesliminden sonra taksitle yapılabilir” dedi.
Prof. Dr. Gökbel, her ihtiyacın düşünüldüğü modern bir tasarıma sahip olacak yeni konut projesinde, daha önceki üniversite konutlarında olmayan ilköğretim okulu, kafeterya, alışveriş ve spor alanları gibi sosyal tesislerin unutulmayacağını, ailelere daha fazla yaşam alanı ve yeşil bir çevre kalması için otoparkların da bina altlarında yer alacağını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri