Su Kaçak Bulma Hattı Telefonları

Su Kaçak Bulma Hattı Telefonları

Su kaçağı tesisatının var olduğu her türlü yapılarda karşımıza çıkma ihtimali olan su kaçakları sorunları bir hayli can sıkıcı olabilir. Su kaçak sorunları sıkıntılı işler olmasından dolayı tedirginlik yaşamamıza sebep olabilir. Teknolojinin gelişme göstermesi kullanılan teknik ekip ve ekipmanların da buna bağlı olarak gelişmesi ve profesyonelleşmesi sayesinde su kaçak sorunlarınızı tamir edilebilir hale gelmiştir. Teknik elemanlar tamir işlemlerini ve tespit işlemlerini kısa zamanlarda ve özenli şekillerde yaparak su kaçak sorununda korkmanıza engel olmaktadırlar. Özeniş tesisat su kaçağı sorunlarınızın tespitini ve tamir işlemlerinizi profesyonel ve teknolojik şekilde yaparlar.

 

 

Tesisat sisteminizin olduğu bölgelerde su kaçağı bulunduğundan şüphe ediyorsanız su kaçağını olduğunu nasıl anlarsınız? Bulunduğunuz mekanda kötü kokular mevcutsa su kaçağı şüphesi duyabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın nemlilik derecesi artmış ise, zemin veya duvarlarınızın üst kısımlarında nemlenme ıslanma varsa su kaçağı olduğundan şüphe duyabilirsiniz. Özeniş tesisat su kaçak şüpheleriniz doğrultusunda mekanlarınıza gelerek tespit işlemlerinizi teknolojik araçlar sayesinde yapabilirler. Teknik ekibi Beklerken daha fazla hasar meydana gelmemesi açısından su vanalarını kapatmanız yararınıza olacaktır. Apartman dairesinde yaşıyorsanız komşularınızı bu konuda bilgilendirmelisiniz.

 

Su kaçağı tespiti Servisi

 

Su kaçağı tespiti yaptırmak istiyorsanız Özeniş tesisatı su kaçak telefon hattı vasıtası ile arayarak yardım isteyebilirsiniz. Su kaçağı bulma işlemleriniz profesyonel ekipmanlar kullanılarak kısa sürelerde yapılır. Termal kameralar sayesinde özellikle sıcak su boru tesisatının içerisinde bulunan su kaçak problemlerinin tespiti kolaylıkla yapılır

Termal kameraların ısı tespiti özelliği kullanılarak tespit işlemi yapılır. Su sızıntısı tespiti yapılırken kullanılan profesyonel aletler arasında nemölçer cihazlarda bulunur. Nemölçer cihazlar, ortamda bulunan nemlilik yoğunluğuna göre su sızıntısını tespit edebilmektedir. Özeniş tesisat teknik ekibi su sızıntısı şüphesi duyulan yapının durumu ve sızıntının şekline göre gerekli bütün tedbirleri alarak sorunu gidermeye yönelik olan çalışmaları başlatmaktadır.

 

Özeniş tesisatın kullanmış olduğu su kaçağı bulma yöntemlerinden bir tanesi de akustik ses dinleme cihazlarıdır. Kaçak bulma telefon hattını aradığınızda gelecek olan teknik ekibimiz zeminlerde hiçbir kırma dökme işlemi yapmadan su sızıntılarınızı kullanmış olduğu akustik ses dinleme cihazları sayesinde çok kısa zamanlar içerisinde bulacaktır. Teknik ekibimiz su sızıntısı şüphesi duyulan bölgeye bu cihazı bağlayarak ses frekansı dalgasını yakalamaya çalışır yakalanan ses frekansı dalgaları sayesinde tespit işlemi gerçekleşmiş olur. Kullanılan teknolojik aletler sızıntı ve kaçağın bulunduğu bölgeye nokta hassasiyeti göstererek tespit işlemi yaparlar.

 

Kullanılan bir diğer yöntem ise kaçak görüntüleme kameralarıdır. teknik ekibinin kullanmış olduğu teknolojik görüntüleme kamerası kanal ve boruların iç kısımlarını görmeye görüntülemeye yaramaktadır. Bu kamera sadece su sızıntılarının tespitinde kullanılmaz. Boru ve kanalları içerisinde herhangi bir tıkanıklık sorunu varsa onları tespitinde de fayda sağlar. Pazı su sızıntı sorunları ve kanalların içerisinde meydana gelen tıkanıklıklar sebebiyle oluşur. Bu kameralar sayesinde herhangi bir tıkanıklık varsa görüntülenebilir, su sızıntılarının da bu tıkanıklıklardan dolayı meydana gelip gelmediği tespit işlemi yapılabilir. Özeniş tesisat gezici ekipleri su kaçağı tespit işlemlerinizi kısa zamanlar içerisinde gelerek yarım saat gibi zamanlarda kolaylıkla yaparlar.

 

Eski usuller ile çalışma yapmak su tesisat sisteminizde, zeminlerinizde ve duvarınızda maddi hasarlarla karşılaşmanıza neden olacaktır. Bu sebepler doğrultusunda profesyonel ekip ve teknolojik cihazlarla çalışan Özeniş tesisat yardımınıza yetişerek kırmadan dökmeden tespit ve tamir işlerinizi yapacaktır. Tespit işlemlerimizin ardından tamir işlemlerimizi de kullanmış olduğumuz teknolojik yöntemler sayesinde yaparız. Kaçak tamir işlemlerinizi çok kısa zamanlar içerisinde layıkıyla yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

 

Kaynak:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri