Stv'nin Günlük Dizisi, 500. Bölüme Ulaştı

Samanyolu TV’nin dikkat çeken dizilerinden biri olan ‘İki Dünya Arasında’ 500. bölüme ulaşarak 'günlük yayınlanan dizi' unvanıyla en çok izlenen yapımlar arasına girmeyi başardı. Dizi ekibinin başarısı, raiting sıralamasında da...

Samanyolu TV’nin dikkat çeken dizilerinden biri olan ‘İki Dünya Arasında’ 500. bölüme ulaşarak 'günlük yayınlanan dizi' unvanıyla en çok izlenen yapımlar arasına girmeyi başardı. Dizi ekibinin başarısı, raiting sıralamasında da kendini gösterdi. Dizi, büyük bütçeli yapımları geride bırakarak en çok izlenen yapımlar arasına girdi.

Samanyolu TV'nin 3 yıl önce yayınlanmaya başlanan dizisi 'İki Dünya Arasında', büyük bütçeli yapımlara kıyasla televizyon dünyasında kendine yer buldu. Dizi, 3 yıl içinde izleyicilerden tam not almayı başardı. Günlük olarak yayınlanması ‘acaba izlenir mi’ endişesine yol açan dizi, aradan geçen zaman içinde bu endişeyi haksız çıkararak 500. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Senarist Erkan Çıplak ve ekibinin yazdığı dizi, bundan sonra da en çok izlenen yapımlar arasında üst sıralarda olmayı hedefliyor. İki Dünya Arasında, günlük bir dizi olmasına rağmen reytinglerde üst sırlarda yer almasıyla dikkat çekiyor. Dizi ekibi, yapımı ‘500 bölümlük bir serüven’ olarak tanımlıyor.

Başarılı dizi için, “Türk izleyicisi İki Dünya Arasında’nın hikâyesini sevdi.” diyen Samanyolu TV Programlar Koordinatörü Murat Keskin, “Bu sezon dizinin kadrosunu yeni oyuncularla zenginleştirdik. Ayrıca yeni karakter hikâyeleri de izleyicinin oldukça dikkatini çekti. Günlük bir dizi olmasına rağmen pek çok yapımı geride bırakıp reytinglerde üst sıralarda yer alma başarısı gösteren İki Dünya Arasında’nın uzun yıllar ayını başarıyla devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

Dizinin 500. bölümünde izleyiciler için sürprizler var. Beşir’in adamları tarafından kaçırılan Sahra, ellerinden kaçmaya çalışırken kendisini kurtarmaya gelen Selim’i görür. Kimseye fark ettirmeden Selim’e doğru koşmaya başlayan Sahra’yı Beşir’in adamlarından biri görür ve silahını çıkarıp tetiğe basar.

‘İki Dünya Arasında’ bu akşam saat 19.45’te izleyicilerin karşısında olacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri