STK’lardan şehit emanetine kampanya

Konya Platformu öncülüğündeki 16 Sivil Toplum Kuruluşu, “Konya şehidinin emanetine sahip çıkıyor” sloganıyla bir yardım kampanyası düzenledi. Yardımlarla Valilik koordinasyonunda ihtiyacı bulunan şehit ailelerine ev hediye edilecek

Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda “Konya şehidinin emanetine sahip çıkıyor” sloganıyla bir yardım kampanyası hakkında bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya kampanyaya destek veren 16 STK’nın temsilcileri katıldı. Destek veren kuruluşlar adına konuşan Konya Platformu Başkanı Mehmet Ali Çelik, şehitlik mertebesine ulaşan vatan evlatlarının geride bıraktıkları aileleri ve evlatlarının birer emanet olduğunu ifade ederek, “Son dönemlerde ülkemizde artan terör olayları ve bunların neticesinde kaybetmiş olduğumuz asker ve polis şehitlerimizin acısı hepimizin yüreğinde tazeliğini korumaktadır. Ocaklara düşen ateşler hepimizi derinden etkilemektedir” dedi.

KARDEŞLİĞİMİZ BOZULMAYACAK

Terör olaylarının kökü dışarıda olan ve içerideki işbirlikçiler tarafından desteklendiğini söyleyen Çelik, şöyle konuştu: “Bu terör olayları Türkiye’nin yürüyüşünün önüne geçmek için kurgulanan bir oyundur. Ülkemizin mali kaynaklarını zayıflatmak, insanlarımızın arasına kin salmak, nefret tohumları saçmak ve yarından endişe eder hale getirmeyi amaçlayan bu girişimler sonuçsuz kalacaktır. Ülke olarak birliğimiz sürdüğü sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Ülkesinin, vatanının, bayrağının ve tarihten gelen misyonunun uğrunda gözünü kırpmadan şehid olan bu asil çocukları bu ülke asla unutmayacaktır. Biz de bu şuurla bir yardım kampanyası düzenledik. Bu organizasyona bağış yapmak isteyen hemşehrilerimizi belirlenen hesap numaralarına bağış yapmaya davet ediyoruz.” Kampanya IBAN numaraları şöyle: “Ziraat Bankası, TR68 0001 0021 9744 2231 7450 07. Vakıfbank, TR84 0001 5001 5800 7303 8936 63. Kuveyttürk, TR28 0020 5000 0001 7336 7000 23”

Kampanyaya destek veren STK’lar ise şunlar: “Konya Platformu, Konya Sivil Toplum Kuruluşları, SMMMO Konya Şubesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, MÜSİAD, ASKON, TÜMSİAD, DERSİAD, İpekyolu, SELSİAD, Memur-Sen, HUDER, KOMÜD, SUÇEV, Dosteli, Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube”  

HÂLİD ŞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri