Stb Başkanı Hastaoğlu, Regaip Kandili’ni Kutladı

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.Başkan Hastaoğlu mesajında,"Mübarek 3 ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan bir kapı olan...

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Hastaoğlu mesajında,"Mübarek 3 ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaip kandiline erişmenin mutluluk ve heyecanı içindeyiz. Regaip kandili, başta mübarek Ramazan olmak üzere 3 ayların da müjdecisidir. Bu aylar öncelikle kendi iç huzurumuz, sonra da toplumsal huzur, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi açısından çok önemlidir. Regaip kandilinin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır."dedi.

Hastaoğlu, mesajının devamında şunları kaydetti.

"İnsanlarımızın, yaradana daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşünce içerisinde bütün İslam aleminin Regaip kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün Sivaslı hemşerilerimizin ve İslam aleminin, barış ve huzur içinde olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri