Stavreski, Tüsiab Üyeleri İle Görüştü

Makedonya Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Zoran Stavreski, Azerbaycan'da Türk işadamlarının çatı kuruluşu olan Türk Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (TÜSİAB) ziyaret etti. Azerbaycan'da bazı temaslarda bulunmak amacıyla Bakü'ye...

Makedonya Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Zoran Stavreski, Azerbaycan'da Türk işadamlarının çatı kuruluşu olan Türk Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (TÜSİAB) ziyaret etti.

Azerbaycan'da bazı temaslarda bulunmak amacıyla Bakü'ye gelen Zoran Stavreski, beraberindeki heyetle TÜSİAB'a geldi. TÜSİAB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Keleş, 1994 yılında Türk işadamları tarafından kurulan derneğe üye şirketlerin, 50 bin kişilik istihdam sağladığını dile getirdi. Daha sonra toplantı TÜSİAB'ın faaliyetlerini anlatan sinevizyon gösterisiyle devam etti.

Toplantıda konuşan Stavreski, katılımcılara teşekkürünü bildirerek söz konusu görüşmenin gelecekteki işbirliğine olanak sağlayacağını söyledi. Stavreski, ülkesindeki yatırım imkanları ve ticari fırsatlar hakkında bilgi verdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Keleş, Bakan Stavreski'ye Bakü'deki tarihi 'İçeri Şehir' manzaralı tablo hediye etti. Toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri