Starpetten yüzde 12 indirimli kampanya

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında yer alan Starpet, düzenli olarak gerçekleştirdiği indirim kampanyalarıyla müşterilerini memnun etmeye devam ediyor
Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında yer alan Starpet, düzenli olarak gerçekleştirdiği indirim kampanyalarıyla müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Konya’da bulunan Garzan petrol istasyonunda 21 Ocak Cumartesi günü ‘Tüm akaryakıt ürünlerinde 24 saat boyunca yüzde 12'ye varan indirim’ kampanyasıyla müşterilerine hizmet verecek olan Starpet, geçmiş aylarda düzenlediği buna benzer kampanyalardan tüketicilerden tam not almayı başarmıştı.
İstikrarlı bir büyüme ile pazar payını günden güne genişleten Starpet'in yaptığı kampanyalarda müşteri memnuniyetini ilk sıraya koyduğuna değinen Starpet Konya Bayi Garzan Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Durul, “Starpet olarak yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilk önceliğimiz. Bu nedenle ürünlerimizin kalitesi ve verdiğimiz hizmet anlayışının yanı sıra fiyat politikalarımız da bizim için çok önemli. Sürekli olarak gelecek yılın kampanyaları üzerine çalışıyoruz. Starpet olarak şuan düzenlemiş olduğumuz kampanyalar sektörde düzenlenen tüm kampanyaların iki katı anlamına geliyor. Starpet olarak yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilk önceliğimiz. Ürünlerimizin kalitesinin yanı sıra müşterilerimizin istasyonumuzdan mutlu ayrılıyor olması da bizim için çok önemli. Bu nedenle yoğun ilgi gören yüzde 12’ye varan indirim kampanyalarımız esnasında müşteri memnuniyetini en ön planda tutuyoruz” diye konuştu. Bu uygulamayla kaliteli hizmet anlayışını farklı bir kulvara taşıdıklarının da altını çizen Durul şunları söyledi: “Fiyat politikalarımız için yaptığımız kampanyaları diğer hizmetlerimize de yansıtmak istedik. Ücretsiz lastik, hava ve su kontrolü, yağ değişimi ve cam suyu tetkiklerini içeren ‘pit stop’ hizmetinin kampanya dönemlerinde tüketicilerden hak ettiği ilgiyi göreceğine inanıyorum. Tüketici dostu yenilikçi kampanyalarımız için çalışmalarımız devam ediyor. 2012 yılında da müşterilerimizin yanında olmaya ve tüketici dostu kampanyalarına bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.
HABER MERKEZİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri