Standart yükseliyor

Selçuklu Belediyesi, ilçede hızla devam eden yapılaşma ve gelişmeye uygun planlama ile yol, altyapı çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.

Sıcak Ramazan günlerine rağmen çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekipler; Sille Parsana, Hanaybaşı, Horozluhan, Buhara ve Selahattin Mahaleleri’nde asfalt çalışmaları yürütüyor. Sille Parsana Mahallesi Özakınlar Sokak da devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu’nun standardını yükseltmek için yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Altyapıda önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Altay,“Selçuklu’nun nüfusu her yıl 20 bin artıyor. Bu da yeni mahallelerin oluşması ve eski mahallelerdeki asfaltların yenilenmesi problemini ortaya çıkarıyor. Her iki alanda da önemli hizmetler yürütüyoruz. Şu anda Selçuklu’da 46 noktada bir taraftan yeni oluşan mahalellerde yeni sokaklar ve caddeler yaparken bir taraftan da eski mahallelerimizi Selçuklu standardına getiriyoruz. Bu yıl inşallah 1 buçuk milyon metrekare sıcak ve soğuk asfalt yapacağız” dedi. Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı, 28 parke-bordür, 6 altyapı (kumlama ve yol açma), 5 asfalt ve 7 inşaat olmak üzere toplam 46 ekip ilçenin faklı noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca yeni bağlanan mahallerde de planlamalar dahilinde çalışmalar yürüten ekipler, Tepekent Mahallesi’nde bordür ve parke, Biçer Mahallesi’nde reglaj ve kumlama, Çaldere ve Bağrıkurt Mahallesi’nde bordür çalışması yürütüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri