Stadspor lideri bekliyor

Futbol Birinci Amatör Küme Süper Grup takımlarından Stadspor hafta sonu grubun lideri Muhasebe Gençlerspor ile karşılaşacak.
Bu sezon ilk defa mücadele ettiği ligde başarılı olmak isteyen sarı-kırmızılı kulüp lidere çelme atarak ilk galibiyetini almak istiyor. Ligde bugüne kadar oynadığı 2 maçta rakiplerine yenilmeyen Stadspor henüz galibiyetle tanışamadı. Muhasebe Gençlerspor ise oynadığı iki maçı da kayıpsız geçti. Hafta sonu oynanacak zorlu maçta rakiplerini yenmek istediklerini ifade eden Stadspor 2. Başkanı Nezir Gök, “ İlk galibiyetimizi lideri yenerek almak istiyoruz. Amacımız bu ligde başarılı olmak. İyi bir ekibi sahibiz. Oynadığımız karşılaşmalarda galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum. geride kalan maçlarda şans yanımızda değildi. Ancak inanıyorum ki Muhasebe Gençlerspor maçı ile birlikte şans lehimize dönecektir. Güzel, centilmence bir maç olmasını diliyorum. İzleyenlerin oyundan zevk almasını iki takımın adına yakışır bir oyun olmasını diliyorum. Takım olarak iyi yoldayız. İnanıyorum ki bu maç takımımızın çıkış maçı olacaktır” diye konuştu.
Stadspor lige evinde oynadığı Ereğlispor maçı ile başlamıştı. Rakibi ile berabere kalan sarı-kırmızılı ekip bu karşılaşmada iki penaltı atışından ise yararlanamamıştı. İkinci maçında ise Bozkır Gençlerbirliği’ne konuk olan Stadspor buradan da 1-1’lik beraberlikle ayrılarak hanesine ikinci puanını yazdırmış oldu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri