Stad dolmalı

Torku Konyaspor’da, Trabzonspor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürüyor.

Torku Konyaspor’da, Trabzonspor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürüyor. Takımda iki futbolcu dışında eksik yok. Moral iyi. Konyaspor yönetimi Trabzon maçında tribünlerin tıklım tıklım olması için taraftarları maça davet etti

 

Pazar günü, ligde 7. sırada yer alan Trabzonspor’u konuk edecek olan Torku Konyaspor’da parola: 3 puan. Rakibin Avrupa kupasında oynadığı maç nedeniyle yorgun olmasını da değerlendirerek ilk yarıdaki yenilginin rövanşını almayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda, dün ilk 15 dakikası dışında basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların neşeli ve hırslı olmaları dikkat çekti. Bugün de öğleden sonra basına ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışma yapacak olan Kartallar, hazırlıkları yarın tamamlayarak tesislerde kampa girecekler.

Torku Konyaspor’da, kaburgasında çatlak çıkan ve geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği maçında da oynayamayan Gekas ile Ankara’da ayak tarak kemiklerinden sakatlanan ve tedavisi sürdürülen Mehmet Güven bu hafta kadroda yer alamayacak. Hasan Kabze ve Ali Turan’da problem olmadığı, muhtemelen ilk 11’de sahaya çıkacakları ileri sürüldü.

Pazar günü saat 16.00’da başlayacak maç öncesi yönetici ve teknik adamlar taraftarları tribünlere davet ederek destek istediler. Karşılaşmanın biletleri de dünden itibaren Biletx gişelerinden satışa çıkartıldı. Sporseverlere maçı; kapalı tribünden 50, maraton tribünden10. eski ve yeni yeşil tribünlerden 5 ve kale arkası tribünlerden ise 5 TL ödeyerek izleyebilecekler. Bilet satışlarına bugün ve yarında devam edilecek. Biletler, Pazar günü stat gişelerinden de temin edilebilecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri