Spor’da Selçuklu Belediye farkı

Konya sporda yaprak dökümünü yaşarken Selçuklu Belediyesporlu Sporcular Konyanın gururu oldu. Uluslar arası ve Ulusal müsabakalarda şehrimizi başarıyla temsil eden sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Selçuklu Belediyesi Meclis Salonunda yapılan ödül törenine Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş, Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Sporcular ve aileleri ile antrenörler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş “Selçuklu Belediyespor  Kulübü olarak ulusal müsabakalarda şehrimizi, uluslar arası müsabakalarda da ülkemizi başarıyla temsil ettik. Sporcularımız elde ettikleri başarılarla gururumuz oldu. Kulüp olarak tesisleşme ve ferdi sporlarda 2009 yılında büyük atılımlar yaptık. Hedefimiz Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonları yetiştirmektir. Alınan bu başarılarda destekleri ile bize güç veren Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur  İbrahim Altay, Meclis Üyelerimiz ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden birine sahip olduklarının altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise yaptığı konuşmada; “Selçuklu Belediyespor Kulübümüz 2500 lisanslı sporcu ve 14 branş ile büyük bir camia olmuştur. Belediye olarak amatör spora destek veriyoruz. Bu desteğimiz bundan sonra da devam edecek. Konyalılar’ın spor yapmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız tesislerimiz sporseverlere her zaman açıktır.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Yaz Spor Okullarımızı açarak yeni yetenekleri sporla tanıştırmayı hedefliyoruz. 22 Haziran 2009 tarihinde Yaz Spor Okullarımız faaliyetine başlayacaktır. Kayıtları 08 Haziran tarihinden itibaren almaya başlayacağız. Burada ödül alacak sporcularımız, güzel bir örnek olmuştur. Amatör ruhla, çalışma azmiyle ve inançla neler yapılabileceğini göstermişlerdir. Sporcularımızı, ailelerini ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kuruluna ise ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen ödül töreninde başarı göstererek ödül almaya hak kazanan sporcular ve dereceleri şöyle; Kick Boks: Mehmet Göksü 86 kg Türkiye 3.sü, Emre Akar 74 kg Türkiye 3.sü Tekvando: Ayşe Nur Yılmaz  59 kg Türkiye 2.si, Mahmut Doğaçşen 27 kg Türkiye 2.si  Büşra Nur Sezek 45 kg Türkiye 2.si, Dürdana Altunel 55 kg Türkiye 3.sü ve 55 kg Türkiye 1. si Karate: Elif Zeren 50 kg  Tükiye 2.si, Hatice Sürücü 50 kg Türkiye 3.sü

Judo: Burcu Yentürk 52 kg Türkiye 3.sü, Cansu Dibekoğlu 57 kg Türkiye 3.sü, Fadim Savran  78 kg-Türkiye 3.sü ,Ahmet Şahin Kaba Balkan Şampiyonu, Türkiye 3.sü, Uluslar arası Çek Cumhuriyeti Turnuvasında 1. Uluslar arası Hırvatistan Turnuvasında 1., Uluslar arası Ümitler Marmara Turnuvasında 1., Elmas Bağlar Türkiye 2.si, Betül Aydın  Türkiye 2.si, Uluslar arası Ümitler Marmara Turnuvasında 3.sü Sevilay Kaplan Türkiye 3.sü,  Suna Acet  Türkiye 3.sü. Törende Ayrıca; Judo Antrenörü Muhammet Çelik, Karate Antrenörü  Fatma Taşbaşı ile Kick Boks Antrenörü Mehmet Güçlü  ve Tekvando Antrenörü Ali Armağan’da ödüllendirildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri