Sporda hafta sonu mesaisi yoğun

Konya sporda hareketli bir hafta sonu geçirecek

Uluslararası Tenis Federasyonu’nca (ITF) Konya’da ilk kez düzenlenecek 10 bin dolar ödüllü Konya Tenis Cup’a bugün ve yarın yapılacak müsabakalarla devam edilecek. Tümü yabancı 43 oyuncunun katıldığı ve Atatürk Spor Tesisleri’nde devam eden turnuva yarın yapılacak müsabakalar ve ödül töreni ile son bulacak.
Judoda Minikler İl Birinciliği Müsabakaları saat 09.00’da Judo Salonu’nda yapılacak. Ayrıca bugün futbolda U 13 il birinciliği ve Bankalararası Turnuvası yapılacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle: 16.30 Konya Karakartallarspor Konyaspor U-13 İl Birinciliği Şehit Muharrem Samur Sahası 18.00 Konya Torku Şekerspor Selçukspor U-13 İl Birinciliği Şehit Muharrem Samur Sahası 19.30 Teb İş Bankası Bankalararası Turnuva Şehit Muharrem Samur Sahası 20.30 Yapı Kredi Vakıfbank Bankalararası Turnuva Şehit Muharrem Samur Sahası
Yarın ise Olimpik Gün Yürüyüşü yapılacak. Saat 10.00’da Stat’ta başlayacak olan olimpik yürüyüş, Konya Lisesi-Şato Form-SGK-Trafik parkı-İstasyon caddesinde devam edecek ve statta son bulacak. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından gerçekleştirilen Olimpik Gün Koşusu yarın eş zamanlı olarak 8 ilde düzenlenecek. Olimpik hareketin doğum günü olarak kabul edilen ve bu günü anmak üzere düzenlenen “Olimpik Gün Koşusu”, Balıkesir’de start alacak. Koşu Balıkesir’i takiben, 10’ar dakika arayla Mersin, Konya, Eskişehir, Kocaeli, Denizli, Rize ve İstanbul illerinde gerçekleştirilecek.
Ayrıca yarın U 13 il birinciliği ile Amatör 2. kümede oynanacak olan maçlarda futbol heyecanı devam edecek. Yarının programı ise şöyle: 16.30 Konya Anadoluspor Konya Torku Şekerspor U-13 İl Birinciliği Şehit Muharrem Samur Sahası 18.00 1905 Ultraaslanspor Konya Karakartallarspor U-13 İl Birinciliği Şehit Muharrem Samur Sahası 16.00 Seyranspor Ilgınspor 2 Küme A Dogrugöz 16.00 Yazla Belediyespor Yunakspor 2 Küme A Altuntaş 16.00 Akşehir Belediyespor Altuntaşspor 2 Küme A Akşehir 16.00 Karacadağ Belediyespor Altınekinspor 2 Küme C Karacadağ.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri