Sporcular ‘çevre’ Mesajı Vermek İçin Pedal Çevirdi

Çukurova Belediyesi’nin Adana Bisiklet ve Doğa Derneği ile ortaklaşa düzenlediği, 1. Bisiklet Turu’na katılan 250 bisikletli, çevreye duyarlılık mesajı vermek için 50 kilometre pedal çevirdi.Baraj Çam...

Çukurova Belediyesi’nin Adana Bisiklet ve Doğa Derneği ile ortaklaşa düzenlediği, 1. Bisiklet Turu’na katılan 250 bisikletli, çevreye duyarlılık mesajı vermek için 50 kilometre pedal çevirdi.

Baraj Çamlığı Hoca Ahmet Yesevi Otağı’nda kamp kuran bisikletçiler, 2 gün süren etkinliğin ilk gününde, Adnan Menderes Bulvarı, Seyhan Baraj Gölü çevresi ve Mithat Özsan Bulvarı’nı takip ederek, başladıkları noktaya ulaştı. İlk günün sonunda, tura katılan 250 bisikletli 33 kilometre yol kat etti. Geceyi, çamlıkta kurulan çadır kampta geçiren sporcular, etkinliğin ikinci turunda ise 17 kilometrelik Süleyman Demirel Bulvarı’ndan 100. Yıl Mahallesi’nde Doğal Park 2 parkurunda pedal çevirdi.

Çevre duyarlılığına mesaj vermek için düzenlenen bisiklet turunun bu yıl ilk kez yapıldığını ve istenen amaca ulaşıldığını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çevre duyarlılığına dikkat çekmek ve halkımızı spora özendirmek için düzenlediğimiz etkinliğe, güzel bir katılım oldu. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz bisiklet turumuzu, her yıl geleneksel yapacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri