Spor Toto Basketbol Ligi

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 24. Haftasında Uşak Sportif deplasmanda Beşiktaş’a mağlup oldu.Baştan sona heyecanın eksik olmadığı karşılaşmaya iyi başlayan taraf, MB Uşak Sportif oldu. D’Angelo Harriso...

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 24. Haftasında Uşak Sportif deplasmanda Beşiktaş’a mağlup oldu.

Baştan sona heyecanın eksik olmadığı karşılaşmaya iyi başlayan taraf, MB Uşak Sportif oldu. D’Angelo Harrison ve Paul Harris’in üç sayılarıyla rakibine üstünlük kuran Uşak Sportif ilk çeyreği 19-15 önde tamamlandı. İkinci çeyreğe Darden ve Culpepper’in isabetli atışlarıyla başlayan Beşiktaş skorda eşitliği sağladı ve etkili oyunu ile farkı çift hanelere çıkardı. Beşiktaş Sompo Japan, soyunma odasına 52-38 üstün gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Uşak Sportif Harrison’un ürettiği sayılarla farkı azaltarak çeyreğin sonlarına doğru Paul Harris ve Watson ile de farkı 6 sayıya düşürerek durumu 71-65’e getirdi. Son çeyrekte Brown ve Darden’in sayılarıyla ayakta duran Beşiktaş’a karşı Uşak Sportif Birch ve Watson’un sayılarıyla cevap vererek farkı 1 sayıya kadar indirdi. Kalan dakilarda daha diri olan Beşiktaş karşılaşmadan 95-91 galip ayrıldı.

Muratbey Uşak Sportif’te Watson’un 22, Harrison’un 20 sayısı ile Birch’in 18 sayı 12 ribaundluk performansı mağlubiyete engel olamazken, gününde olmayan Andre Harris’in kaçırdığı atışlar maçın kaderini belirleyen etken oldu.

Önümüzdeki hafta Uşak Sportif evinde Türk Telekom’u ağırlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri